hvordan å skrive din egen roman

hvordan å skrive din egen romanAt god idé for en roman som har vært rallende rundt i hodet ditt så lenge ikke kommer til å skrive selv. Hvis dette er året du endelig har bestemt seg for å sette de kreative tankene ned på papir og ta med tegn til liv, det er ingen mangel på forfattere 'programvare, Internett-ressurser og ekspertråd for å lette din søken. Du, derimot, leverer de tre viktigste ingrediensene i ligningen: lidenskap for å fortelle en god historie, bevisstheten om målet demografiske og et solid spill planlegger å komme i gang.

Du trenger:
Word-prosessering programvare
. Kartotekkort (valgfritt)


en
Bestem hvor mye tid du kan bruke hver uke -. . Eller, helst, hver dag-til den romanen du ønsker å skrive . Dette er målt ved side utgang eller en timebasert kvoten, men det må være konsekvent for deg å opprettholde disiplin til å se prosjektet gjennom. Angi en anslått tidsramme for ferdigstillelse og gjøre regnestykket derfra.
To.
Kom opp med en bærekraftig konflikt som treffer bakken kjører fra de første sidene, og varer til dens oppløsning i siste kapittel. Bærekraftig konflikter dreier seg om temaer som belønning, hevn eller flykte. Din protagonist må ikke bare ta eskalere risiko, men kan ikke gå bort fra problemet uten å pådra seg store konsekvenser for seg selv og dem hun elsker.
Tre.
Identifiser romanens kjerne spillere. På et minimum, trenger du en protagonist og antagonist som er like matchet i sine styrker til å utgjøre en rettferdig-og watchable-kampen. Husk at de gode gutta er ikke 100 prosent perfekt, heller ikke er de slemme gutta 100 prosent råtten. Hver tilkjennegir en respektive sett av feil, frykt og endearing kvaliteter styrke at forskjellene er ikke så stor. Tilskrive motivasjon til sine handlinger som er plausibel samt enkel å forholde seg til. Gi dem helpmates i form av familie, venner, fortrolige, medhjelpere og medarbeidere, men aldri la disse perifere spillerne stjele rampelyset.
Fire.
Eksperimenter med forskjellige sjangere, innstillinger og tidsperioder. Forfattere vanligvis bevege seg mot sjangrer de er glad i som lesere. Dette tjener som regel dem godt fordi de allerede er kjent med reglene om en bestemt stil for historiefortelling. Som for bakgrunner og tidsperioder, må du gjøre forskning hvis du skriver om steder og århundrer som du ikke er kjent. Vurder også den kunnskap og ressurser tilgjengelige for figurene dine. En moderne mysterium, for eksempel, ville trolig være lettere å løse enn ett sett i en tid som forut for high-tech kommunikasjon og dataanalyse.
Fem.
Opprette en arbeidsgruppe disposisjon liste over hendelser og betydelig plot poeng og åpenbaringer som oppstår i begynnelsen, midten og slutten av romanen. Det kan være lurt å skrive disse notatene på kartotekkort, slik at du kan legge dem ut som en storyboard og omorganisere rekkefølgen som nye ideer oppstår til deg.
Seks.
Motstå trangen til å redigere et prosjekt mens du er midt i å skrive den. Hvis du pines om å skrive den perfekte setning eller finne akkurat det rette ordet, vil du sannsynligvis aldri ferdig boken din i det hele tatt. Bare sette ned alt du vil si og lagre redigering til du er helt ferdig.
7.
Abonner på månedlige publikasjoner som "Writer's Digest," "The Writer", og "Writer's Journal", som alle inneholder artikler om hvordan du kan forbedre dine håndverk, samt intervjuer med litterære agenter, redaktører og suksessrike forfattere. Når du gjør deg klar til å begynne å handle prosjektet, studere innsending retningslinjer i årlige ressurser som for eksempel «Writer's Market," utgitt av Writer's Digest Books.

Tips og advarsler


 • Bli en forfattere "kritikk-gruppen. Dette vil gi deg tilbakemelding på din plot, karakterer og dialog, samt motivere deg til å ha noe å bidra med til møtene.
 • Oppgi ditt arbeid i fiksjonen konkurranser, spesielt de som gir kritikk.
 • Når du begynner å handle romanen, aldri send en agent eller redaktør mer enn det som er bedt om i brevet retningslinjene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å publisere en bok håndverk
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • hvordan fotnoter
 • tips på en flip bok
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • hvordan å skrive et mysterium roman for unge voksne
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • hvordan å skrive din egen roman
 •