hvordan å selge pocketbøker

hvordan å selge pocketbøkerÅrene 1935 til 1960 markerte det som er kjent som "paperback revolusjonen. " Skyldes i stor grad til rollen som Penguin Books i masse produsere pocketbøker og plassere dem i togstasjoner og avdeling og dagligvarebutikker, lesing ble demokratisert, en aktivitet som nytes av folk i alle sosiale lag. I de senere årene, med bruk av online handel, salg av brukte og ut-av-print paperbacks har blitt en voksende industri. Selv om ikke alle paperbacks hente høye priser, vil samlere betale betydelige summer for enkelte titler, spesielt hvis bøkene dine er fine eller veldig god stand, første utgaver eller sjeldne.

Du trenger:
datamaskin med Internett-tilkobling
. Regnearkprogram.


en.
Lag en liste over samlingen din. Skriv ned alle relevante opplysninger, inkludert hvert bokens tittel, forfatter, utgivelsesdato, utgiver og utgave. Også skrive ned hver bok tilstand (bot eller som ny, meget god, god, rettferdig eller dårlig) og om det er et massemarked eller handel paperback. Mass markedene er mindre paperbacks, den typen som selges på stativer på narkotika og dagligvarebutikker. Trade paperbacks er større, vanligvis 5 ½ av 8 inches eller 6 av 9 inches, men størrelser varierer. Legge inn din informasjon i et regneark programmet vil hjelpe deg å holde bedre styr på det.
To.
Forskning hver tittel på brukte og ut-av-print Bestillingsperioden nettsteder som abebooks. com, alibris. com, powells. com og amazon. com å få grove anslag over deres verdi. Skriv ned hver bok omtrentlige verdi og minimum dollar beløpet du er villig til å akseptere for det.
Tre.
Kontakt bokhandlere som spesialiserer seg på brukte og ut-av-print paperbacks. Disse virksomhetene har vanligvis bestemte timer når de undersøke bøker for salg, men du må kanskje gjøre en avtale. Generelt, bokhandlere tilbyr kontanter eller lagre kreditt for bøker kjøper de fra det offentlige.
Fire.
List bøkene dine på eBay. Post dem i én kategori, som for eksempel Antikvariske Collectible bøker eller kryss-post i flere seksjoner, som General Fiction, General Sakprosa, og Paper samleobjekter. Hvis du fører dine bøker i massevis på 10 eller 20 heller enn individuelt, kan du kanskje til å selge dem raskere. I hver liste, inneholde en klar fotografi av boken og noe viktig informasjon, blant annet boken tilstand, enten det er signert av forfatteren, og enhver relevant utgave informasjon. Du kan også legge inn bøker for salg med eBay's datterselskap, half. com, men du kan liste hver bok bare på ett sted av gangen.
Fem.
Selg dine bøker på Craigslist, som har en spesifikk klassifisert kategori for bøker. Før du listen bøkene dine, bestemmer du om du vil inkludere telefonnummeret ditt eller bare din e-postadresse i annonsen. Craigslist gir deg også mulighet til å sikre en anonym e-postadresse. I annonsen, omfatter all den informasjonen du vil inkludere i en eBay annonse. Bilder er valgfritt, men kan hjelpe tiltrekke kjøpere.
Seks.
Selg dine bøker på et garasjesalg hvis du ikke klarer å selge dem på noen annen måte. Dette bør være din siste utvei, som verft-salg kjøpere vanligvis er sparsommelig, og er vant til å betale minimal summer for pocketbøker.

Tips og advarsler


 • Hvis du har mange ut-av-print eller inndrives paperbacks, vurdere å ansette en sjelden bok verdivurdering fast å undersøke bøkene og beregne den er verdt. Lokale bokhandler bør kunne gi deg henvisninger.
 • Vurder å donere noen bøker du kan ikke selge. Kontakt biblioteker, sykehjem, skoler, sparsommelighet butikker eller veldedige organisasjoner.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en kongelig 7700 skrivemaskin
 • kjennetegner narrativ historisk fiksjon
 • Boken tilskudd for kanadiske artister
 • ebøker vs papir bøker
 • hvordan å lage en ebook for iphone
 • hvordan fotnoter
 • hvordan å skrive korte bestille bios
 • hvordan å selge pocketbøker
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • hvordan å lage utkast til en roman
 •