hvordan å publisere en diktsamling gratis

hvordan å publisere en diktsamling gratisMange poeter som ønsker å publisere arbeidet sitt ikke ønsker å bruke pengene sine-de ønsker å tjene penger. Forfattere kan ta trøst i å vite det finnes måter å legitimt publisere jobbe gratis. Ifølge Poets Writers Magazine, trenger poeter ikke å betale for presser å publisere arbeidet sitt-det presser utgi boken gratis. I motsetning til enkelte forfengelighet presser det kreve en god del penger for publisering av en bok, noe selv-publisering tjenester er gratis, men bare betalt for forfatterens beviset eksemplarer. Det finnes måter å publisere poesi uten å tømme lommeboken

Tradisjonell Presser


en
Velg. . diktene du vil publisere og formatere dem alle i et dokument. Lag en tittel siden med ditt navn på. På den andre siden, opprette en dedikasjon hvis du ønsker. På den tredje, listen en innholdsfortegnelse. På en fjerde, valgfri side, liste tidligere poesi publisering opphavspersoner om noen av diktene i boken har vært publisert før i små tidsskrifter eller andre publikasjoner.
to.
Research små presser bruke nettstedet Poets Writers. De små presser oppført ikke kreve en avgift av noe slag for å lese grunnleggende manuskriptet innleveringer for publisering vurdering. Mens noen kreve et gebyr for konkurranser, er grunnleggende manuskriptet innsending gratis. Gjøre notater om hvilke presser du liker. Søk gjennom Poets Writers Små Trykk Database for å finne egnede utgivere. Les om de små presser for å se om deres estetiske og litterære behov samsvarer med fungerer bra. Send ditt manuskript til vurdering.
Tre.
Send inn dikt i henhold til presser retningslinjer. Mange presser gjerne ha arbeidet i et post-dokument, mens andre foretrekker det i kroppen av e-posten. Pass på å følge sine forespørsler nøye. Hvis pressen har arbeidet ditt, vil du bli bedt om å signere en kontrakt -. . Alt gratis gjennom publisering

Self-Publish


en
Besøk CreateSpace eller Lulu nettstedet hvis du er interessert i selv-publisering din poesi. Ifølge Poets Writers Magazine, mange diktere selv-publisere i et forsøk på å ha mer kontroll over boken deres. Register for medlemskap til området og se på deres publisering pakkene. CreateSpace tilbyr gratis publikasjon opp til forfatteren har til å kjøpe deres bok er bevis eksemplarer. Ellers er det ingen betaling. Lulu tilbyr samme slags service.
To.
Bestem om du vil selv-publisere og lagre boken din som en PDF. Last opp boken til CreateSpace eller Lulu site i henhold til deres format retningslinjer. Plukk bokens trim størrelse, farge og lage et tilpasset deksel med deres cover skapere. Når bokens design er ferdig, bestille et bevis kopi.
Tre.
Les beviset kopiere og avgjøre om boken er klar for publisering. Hvis ikke, redigere og re-laste den opp. Hvis den er klar, trykk på "publiser".

Andre artikkelen

 • oppgaveskriving metoder
 • non fiction bok rapporten ideer
 • hvordan å skrive en barnebok om det periodiske
 • Slik skriver du en enkel metafor dikt
 • hvordan å publisere en bok gratis på nettet
 • hvordan du får betalt for å skrive dikt på nettet
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • Slik skriver en novelle i et essay
 • gjør brude Mantilla slør
 • hvordan å skrive en barnebok synopsis
 •