hvordan å publisere en DIY diktsamling

hvordan å publisere en DIY diktsamlingSkrive ut en diktsamling er en utfordrende og ofte vanskelig oppgave, og publisere en bok med dikt kan ta enda mer arbeid. Hvis du er interessert i å dele din diktsamling med familie og venner, kan du gjøre det selv ved å finne en selv-publisering selskapet å skrive boken din
en.
Samle alle dine dikt, og skriver dem i ett Microsoft Word-dokument. Korrekturlese hvert dikt nøye, som selv-publisering innebærer ofte at du ikke vil arbeide med en editor under publiseringen. Ansette en frilans redaktør å korrekturlese boken er også et alternativ, noe som vil innebære en annen regning. Skriv inn en tittel på boken av dikt på den første siden, etterfulgt av ditt navn og kontaktinfo til utgiveren. Skriv din biografi og en dedikasjon hvis du ønsker å inkludere ett på siste side.
To.
Finn et selv-publisering nettside, slik som Lulu, Art Bookbindery eller Instant Publisher. Forskning noen forskjellige alternativer for å sammenligne tjenestene som tilbys og prisalternativer. Registrer deg hos forlaget ved å sende e-postadressen din eller ringe telefonnummeret på nettsiden gir.
tre.
Logg deg selv-forlaget hjemmeside med ditt medlemskap informasjon og starte et nytt prosjekt. Velg type formatet du ønsker for din diktsamling --- paperback, hardcover eller e-bok.
Fire.
Fyll ut skjemaet som tilbys av selv-publisering selskapets hjemmeside. Ha Word-dokument fra trinn 1 klar, så må du skrive inn tittel, ditt navn, en beskrivelse og (hvis du velger å ha en) en International Standard Book Number (ISBN). Du kan få et ISBN ved å be om en på ISBN. org, som lader avgifter som starter på $ 125 for en enkelt ISBN. Flere self-publisering nettsteder inkluderer ISBN som en del av pakken, vanligvis med en lavere avgift, så nøye forskning utgiveren du velger å se om dette er en del av avtalen.
Fem.

Velg en mal for poesibok. Hvis det selv-publisering selskapet du har valgt lar tilpasset coverdesign, vurdere å ansette en profesjonell grafisk designer eller kunstner for å lage et cover til boken din. Mange poesi bøker også illustrasjoner, et alternativ kan du utforske selv om du ikke er en kunstner ved å besøke Hire en Illustrator.
6.
Klikk "Publiser" når du har fullført alle trinnene i selv-publisering nettstedet krever. Gå til "Order" og legger inn en ordre på en kopi av din bok med dikt til å korrekturlese. Utgiveren bør sende boken til deg innen to uker. Korrekturlese boken svært nøye og gi det til andre å korrekturlese før du bestiller flere kopier.

Tips og advarsler


 • Det er mange selv-forlag og forfengelighet utgivere på Internett, hver med ulike prosesser og avgifter. Mens noen er anerkjente, andre er bare svindel. Ta deg tid til å lese noen kontrakt meget nøye før signering, som de små individuelle kostnadene for bestilling, utskrift, redigering og andre elementer kan legge opp raskt.
 • Mange poesi bøker følger et annet format basert på lengde linjene og type dikt. Din egen utgiver bør gi deg en god del frihet til å være kreativ med formatering, så studere andre poesi bøker for en idé om hvordan best å presentere dikt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en barnebok synopsis
 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • tips for å skrive en god bok
 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • hvordan å lage utkast til en roman
 • karakter skriving aktiviteter
 • hvordan du kan publisere dine egne brett boken
 • Boken tilskudd for kanadiske artister
 • hjemmelaget bookplates
 •