hvordan å publisere dikt bestille online

hvordan å publisere dikt bestille onlinePublisere en diktsamling kan ta måneder, om ikke år å gjøre. Hvis du gjør det fra spørringen brev til agenten til kontrakten, og deretter kanskje til et forlag, er du likevel ikke er garantert godt salg. Publisere boken din på nettet er en flott måte å få det du har skrevet skrevet hvor du vil. Ikke bare det, men du vil ha full kontroll over hva som er i den, hvor den går, og som ser det. Med litt hjelp, fort du kan kalle deg en publisert forfatter
en.
Sjekk ut WeBook. com. Når du registrerer deg, kan du klikke på "Last opp /Tilbakemelding" i menylinjen, og bla ned og klikk "Last opp /begynne å skrive. " Fyll ut grunnleggende informasjon ber den om, for eksempel tittel og sjanger, og deretter legge inn dikt i første kapittel. (Ikke legg ut hele poesibok inn det første kapitlet, fordi det vil være for lang, og det vil ta timer å laste).
To.
Søk WeBook for "AgentInbox," i menylinjen. Dette verktøyet gjør det mulig medlemmer til å finne agenter gjennom en online database. Hva vil ta deg opp til åtte uker å brevpost et brev til en agent, og enda en uke for en retur brev, er AgentInbox online, så det kan ta noen minutter før du får en avkastning email (regne med mer enn et par minutter , ettersom agentene er fortsatt veldig opptatt, og det kan ta lengre tid). Du må ha en spørring brev og kanskje en synopsis. Du kan selv trenger din manuskript. Vær oppmerksom på at fra og med mai 2010, AgentInbox koster penger å bruke.
Tre.
Logg deg på Lulu online. Dette nettstedet kalles en "Print on Demand" utgiver, eller POD. Dette er et nettsted hvor du kan publisere en bok i print bruker elektronisk verktøy. Hvis du følger alle trinnene, vil du ende opp med en innbundet eller paperback bok med dine egne cover design, en opphavsrett og ISBN-nummer.
Fire.
Ikke registrere deg for Lulu hvis du fortsatt er usikker på det. På toppen av navigasjonsfeltet, klikk på "Lulu Demo" som vil vise deg gjennom en video hva du kan gjøre.
Fem.
Registrer deg på Lulu etter å ha sett videoen. I menylinjen, vil du se "Publiser". Klikk på denne og en skjerm som ber deg velge hvilket medium du vil helt til venstre. Klikk på "Books". Nær sentrum av skjermen vil være en oransje "Start Publisering"-knappen. Klikk på denne. Skjermen det tar deg til, vil være starten på tilpasningene. Du velger paperback eller innbundet, avhengig av hva du vil. Deretter fylle ut tittel og ditt navn (eller pseudonym).
6.
Klikk "Gjør det offentlig og tildele et ISBN-nummer til tittelen din til å selge boken din i nettbokhandlere som Amazon som samt "Lulu Marketplace" hvis du ønsker å motta et ISBN-nummer fra Lulu og tillate dem å selge og distribuere det til andre bokhandlere (som Barnes and Noble). Vær oppmerksom på at de kan bare gjøre dette hvis det bokhandel ønsker eller behov boken din, så ikke stole på at bokhandelen automatisk plukke den opp. Ved å klikke på "Gjør det offentlige å selge i Lulu Marketplace" det vil kun bli solgt på Lulu. com, og ved å klikke "Hold det private og tilgjengelig bare til meg" du bare kan skrive ut for deg, og publikum vil ikke se boken din. Hvis du klikker på denne, kan du gå tilbake senere og endre det.
7.
Følg veiviseren til du kommer til "last opp" side. Du må laste opp manuskriptet her. Pass på at du laster den opp i ett av formatene som Lulu vil akseptere for eksempel DOC eller PDF. Last opp ditt manuskript og klikk "Lag Skriv Ready fil. "
8.
Lag et cover design på Lulu med de verktøyene de gir. Hvis du ikke liker det, kan du betale et gebyr for en tjeneste som tilbys av Lulu og arbeider med en cover designer. Du bør få en e-post som varsler deg når boken er klar.

Tips og advarsler


 • Ikke glem å ta med din egen ISBN siden i boken din hvis du har valgt å motta et ISBN-nummer fra forlagene. For ett ISBN, må du også ha boken din opphavsrettslig beskyttet.
 • Andre artikkelen

 • tips på å skrive en tenåringsserien bok
 • tips for å skrive en journal
 • gode ideer til christian bøker for barn
 • hvordan du skal begynne å skrive et essay
 • tegneserie tegninger tips
 • historien om digital publisering
 • stiler av kreative non-fiction skriving
 • hvordan gjøre morsomme dikt spill
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • Raleigh bokklubber
 •