gratis online skriver aktiviteter

gratis online skriver aktiviteterDet er mange online skriver aktiviteter som kan hjelpe en person sin praksis å skrive, dele sitt arbeid, lese andres arbeid, motta kritikk og utvikle et lesertall. . Med bruk av så mange Internett-muligheter for de som er interessert i skriving og litteratur, har folk begynt å bygge sin skriving porteføljer på nettet og lære mer om skriveprosessen feltet ved å klikke på linker og surfe på Internett.

Writing. com

Besøk Writing. com. Nettadressen sier alt. Dette nettstedet tilbyr en mengde fri skriftlig aktiviteter, fra å dele ditt eget arbeid til kryssord og ordet søk til grupper der forfattere kan diskutere arbeidet sitt med andre. Writing. com tilbyr også skriveteknikk hjelp, informasjon om publisering og forfattere "blogger. Besøkende kan se gjennom forfattere, bygge en portefølje av å skrive og fremme deres arbeid --- alt gratis.

Litterære dagbøker

Mange litterære tidsskrifter gir forfattere med et forum for å sende inn sitt arbeid og lese andres arbeid. Hundrevis av tidsskrifter er oppført på hjemmesidene for "Poets Writers" magasinet og "Duotrope's Digest. " Disse nettstedene link forfattere til anerkjente tidsskrifter og magasiner som søker skribenter arbeid. De ofte holder å skrive spørsmål og konkurranser som forfattere kan skrive for å tjene premier, penger og publisering muligheter.

Skrive Ber

Det er mange spørsmål nettsteder som hjelper forfattere generere morsom, frisk historien ideer. Disse nettstedene gir forfattere med et emne, uttrykk eller begrep som de deretter kan skrive om. Besøk "Writers Digest" nettsted for mer ledetekster som tillater forfattere å skrive sine svar på nettstedets forum for andre å lese og kritikk. The Creative Writing Ber nettsiden tilbyr forfattere hundrevis av spørsmål, som alle kan ses mens svever musen over et tall. Det er veldig enkelt å lese, og instruksjonene er unike og inspirerende.

Blogger

forfattere som ønsker å dele arbeidet sitt, meninger, ideer og vurderinger av andres arbeid kan være lurt å starte en blogg. Blogger er et flott skriving stikkontakt og kan tilpasses for å oppfylle behovene til forfatteren. For eksempel, Blogspot. com og Wordpress. com tilbyr gratis blogg hosting, komplett med dusinvis av maler å velge mellom, og interaktive widgets og evnen til å skape en leserkrets. En blogg kan brukes som en base for en forfatter, som leverer de et sted å putte publisert klipp, historier, dikt og linker.

Andre artikkelen

 • dag i historien journal ideer
 • hvordan du bruker en kongelig 7700 skrivemaskin
 • non fiction bok rapporten ideer
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • hvordan å lage en ebook for iphone
 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • Forslaget skrive ideer
 • hvordan å publisere en DIY diktsamling
 • tips på en flip bok
 •