førskolen bøker om årstidene

førskolen bøker om årstidenebilledbøker og konsept bøker forbedre preschoolers 'verbal kommunikasjon, lese-, og naturlige nysgjerrighet. Bøker med livlige og fargerike illustrasjoner holde et ungt publikum fengslet mens bygningen deres oppmerksomhet. Ved å lese førskolen bøker om årstidene, kan små barn utvikler en bevissthet om sine omgivelser og oppdager forholdet mellom syklus av årstidene og den naturlige verden.

The Four Seasons

"Red Sings fra Treetops: A Year i Farger" utforsker årstidene gjennom bruk av farger, både visuelt og verbalt. Prisbelønt forfatter og poet Joyce Sidman uttrykker årstidene i rime vers gjennom sansene av syn, hørsel og lukt. Passer for preschoolers, bokens mixed-media illustrasjoner ansette collage og maleri med hauntingly strålende bilder og natur. The Bulletin for Center for Children's Books notater, "Denne boken har en friskhet og visuelt alle sine egne, og det vil inspirere en regnbue av bruker. "

Skiftende årstidene med Animals og miljø

" En Whiff of Pine, et snev av Skunk:. Presenterer En Forest of Poems "av Deborah Riddell 22 lunefull dikt akkompagnert av detaljerte akvarell illustrasjoner Rettet mot preschoolers, disse diktene tilbyr zoologisk, miljø-, og sesongmessige fakta blandet med humor. Fra og med våren, disse diktene fremgang full sirkel, smart tilkobling årstidene til skogen dyrene. "Den glade Resultatet er en livlig og innbydende samling som inviterer både undersøkelse av poesi og undersøkelse av habitat , den livlige versene er egnet for høytlesning eller alene, inne eller ute, "siterer The Bulletin for Center for Children's Books.

"Forever Friends" forteller i korte prosa historien om et vennskap mellom en Bluebird og en brun kanin gjennom årstidene. Forfatter Carin Berger bruker resirkulert papir til å lage fengende illustrasjoner som legemliggjøre de skiftende årstidene. Passer for alderen to og opp, viser dette bildet boken at selv om årstidene, vennskap og lojalitet kan vare evig. "Sofistikert, følsom og tilgjengelig, vil dette bildet boken gir nye innsikter og gleder med hver sesong," bekrefter Kirkus vurderingene.

Høst

"Leaves" av David Ezra Stein bringer preschoolers til en baby bjørnen øy hjem. Som sesongen endringene og snur til høsten, til den unge bjørnen forsøk gjenopprette de falne bladene på treet grener. Etter hvert som historien utfolder seg, vekker barnet bjørnen fra dvalemodus å oppdage våren med nye blader overalt. Passer for alderen fire og opp, de fargede penn og blekk illustrasjoner subtilt presentere sesongens syklusen i Environs av bjørnens hule. Ifølge Elizabeth Ward av "The Washington Post," "Stein vet hva ungene faller for. Mens teksten er høytidelig --- passende for et slikt majestetisk tema som sesongmessige syklusen --- han holder bildene, gjøres med bambus penn og akvarell, ytterst munter og søt. "

Veteran forfatteren Harriet Ziefert utfolder seg den magiske høst med Apple Hill Farm i sin bok "I lys av Harvest Moon", som "blad folk" kommer frem i lyset for en høst feiring. rettet for preschoolers tre og oppover, denne historien kløktig utforsker tradisjoner som duver for epler og høsting av avlinger med høst-inspirert Pastel illustrasjoner. "Illustrasjonene i denne attraktivt gjort boken er gjennomsyret med fargene på høsten som gir den perfekte bakgrunn for denne historien om bladet folket," heter det Barne-og ungdomslitteratur Review.

Andre artikkelen

 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • førskolen bøker om årstidene
 • gratis bok skrive tips
 • hvordan å designe en kalender
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • kjennetegner narrativ historisk fiksjon
 • Slik starter og publisere en bok
 • hvordan å publisere en barnebok online
 • hvordan å skrive en bok for barn og tenåringer
 •