elementer av å skrive barnebøker

elementer av å skrive barnebøkerEnten du jobber med en fantasy-serie eller fange din families historie i historien form, kan du skrive en minneverdig barnebok som både engasjerer og begeistrer publikum. Skrive en fengslende historie for barn, skjønt, handler om mye mer enn rime linjer og snakkende dyr. I stedet tar tid å utvikle den narrative, karakter og strukturelle elementer av historien din. Som du gjør, vil disse elementene bidrar til å invitere lese og lytte publikum inn i handlingen i historien din, og å oppmuntre dem til å bry seg om og heie for hovedpersonen.

Central Spørsmål

Som du skriver en barnebok , ta deg tid til å definere et sentralt spørsmål som din historie vil søke å svare. Prøv å fange ditt spørsmål i en setning. Hvis du ikke kan, kan det hende at historien ennå ikke er fokusert nok. Sentrale spørsmål kan være "Hva skjer når vi lytter til andre?" eller "Hvordan kan vi få til endring?" For bedre å forstå funksjonen til et sentralt spørsmål, se på populære barnebøker, for eksempel "Der Wild Things Areu00BB av Maurice Sendak, og søke å identifisere sentrale spørsmålet i hver historie.

Når du vet at sentrale spørsmål, søke å svare på det i en setning, og på en måte som er relevant for historien din. Ann Whitford Paul, i "Writing Picture Books," anbefaler "forsiktig formulering" din sentrale spørsmål og svar, fordi når du gjør det, "skriving av din [historien] vil være uendelig lettere. "

Karakterstudie

Skriv ut en grundig, multi-side karakterstudie for den sentrale karakteren av barnas historie. Selv om det kanskje høres bakvendt, særlig hvis figuren din studien er lenger enn den endelige historien, vil en grundig karakterstudie hjelpe deg å kjenne hovedpersonen intimt. Dette intime kunnskapen vil hjelpe deg å så lage en minneverdig, fengslende og konsekvent portrett av din karakter.

I din karakter studien, dekker grunnleggende for eksempel navn, fødselsdato, alder og familie. Også ta tid til å utforske din karakters utseende, personlighet og relasjoner med andre. Paulus forklarer at selv om en karakterstudie kan "på første øyekast . . . synes komplisert," det kan faktisk være både "enkelt og morsomt. "

Story Segmenter

Utvikle sterk historie segmenter eller scener i hele fortellende din . Så mye som mulig, la leserne til å oppleve handlingene som utspiller seg i historien sammen med hovedpersonen. Hvert segment eller scene i historien din skal enten fortelle noe mer om din karakter eller handlingen i fortellingen.

For å skrive en effektiv scene, prøv å sette deg selv i stedet for den sentrale figuren. Spør deg selv hva du ser og hva du føler, og ta det som konkret og aktivt som mulig. Barbara Seuling, i "Hvordan skrive en barnebok, og få det publisert," anbefaler sammenflettede beskrivende informasjon om figurene og sette inn i handlingen i hver scene.

Andre artikkelen

 • diy hvordan å publisere selvbiografien bok
 • hvordan å skrive en fortelling dikt for barn
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan finne en redaktør for boken din
 • hvordan du får betalt for å skrive dikt på nettet
 • hvordan fotnoter
 • Slik starter og publisere en bok
 • hvordan du kan lage din egen bok og publisere det
 • hvordan å lage en ebook for iphone
 • hvordan å skrive en bok for barn og tenåringer
 •