diy hvordan å publisere selvbiografien bok

diy hvordan å publisere selvbiografien bokÅ skrive en selvbiografi er bare halve kampen. Finne et selskap å publisere selvbiografi er den utfordrende delen. Komme ditt selvbiografi publisert krever at du har en historie som et forlag føler er salgbare, en utgiver villig til å markedsføre selvbiografi, og midlene til å kontakte forlaget med manuskriptet ditt. Hvis du tror du har en spennende historie, kan publisere selvbiografi være din introduksjon til verden for å skrive

Du trenger:.
Market oppføringer.


en.
Sørg din selvbiografi er en salgbar historie før du prøver å få det publisert. Mange mennesker føler at de har en historie verdt å fortelle, men den harde sannheten er at mange mennesker uten salgbare historier føler at deres personlige historier vil selge. Mens bestemmer hva som er eller ikke er salgbare kan være subjektive, kan du spørre deg selv flere spørsmål for å finne ut om du har en personlig historie som en utgiver kan være interessert i, noe som kan bidra til å øke sjansen for å publisere din selvbiografi. En god historie trenger å være mer enn historien om en som har hatt et hardt liv. Har din historie tilbyr håp til leserne eller noe annet av verdi? Har du oppnådd noe som vil gjøre leserne interessert i livet til den personen som har gjort prestasjoner? Å stille disse spørsmålene kan hjelpe deg å finne de marknadsføre manuskriptet ditt.
To.
Den selvbiografi er en type skriftlig håndteres primært av forlag som spesialiserer seg på disse typer bøker. En av de beste kildene for å finne disse type utgiverne er Writer's Market, enten på nettet eller i den trykte versjonen av boken. En oppdatert versjon av denne boken kan hjelpe deg med å finne og pitch manuskriptet til utgivere håndtere i det selvbiografiske markedet.
Tre.
Selv om du kan sende inn manuskripter uten en agent, og kan velge å gjøre det for selskaper som tillater deg å sende inn på egen hånd, mange forlag vil ikke vurdere materiale som ikke representeres av en agent. En agent butikker (viser) ditt arbeid for utgivere og arbeider ut en avtale for deg. Ved hjelp av en agent som har spesialisert seg på biografisk materiale kan bidra til å øke din sjanse til å selge en selvbiografi som har potensial. Du kan finne en oversikt over agenter til å spørre på nettet uten kostnad. Hvis du vil spørre en agent, velger du en som håndterer selvbiografisk materiale, skriv en kort innledende brev, oppgir at du er på utkikk etter representasjon for selvbiografien din, og inkluderer et kort sammendrag av historien din. Agenten databasen oppføringer gi deg kontakt-og innlevering for enkelte litterære instanser.
Fire.
Søk markedet oppføringer for de forlag som vil tillate deg å sende inn arbeider uten en agent. Følg retningslinjene for enkelte utgivere å sende inn manuskriptet. Markedet oppføringer forteller hva hver utgiver aksepterer hvordan sende arbeidet der sende og hva du vinner. Forbered innsending per retningslinjene for ditt spesifikke markedet.
Fem.
Skriv et kort følgebrev til redaktøren. Introduser deg selv, gi en kort publisering historie (hvis du har det), skrive et sammendrag av selvbiografi, og sende manuskriptet til forlaget (så lenge retningslinjene ikke be deg om å sende inn kun utvalgte kapitler). Følg estimert svartid i retningslinjene før du følger opp status på innsendingen.

Andre artikkelen

 • hvordan å lime lego-modeller
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • karakter skriving aktiviteter
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • hvordan å lage utkast til en roman
 • Boken tilskudd for kanadiske artister
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 •