daglig skriver journal emner

daglig skriver journal emnerNår gitt i oppgave å holde en daglig journal, blir bedt om å "skrive om noe" kan være skremmende nok til å avskrekke forfattere-særlig de uten journal-skriving opplevelse. Studenter og første gang diarists kanskje vil ha frihet til å uttrykke seg, men noen grenser i form av saksforholdet kan være nyttig når du begynner å journal. Å lage kunsten vanlige uttrykk i skriftlig, kan det være nyttig å velge en tilnærming eller emne for å komme i gang.

Observasjoner

Skriver om daglige observasjoner kan være enklere enn å prøve å bevisst reflektere over det "store bildet" problemer av livet. Implikasjonene av livets store billetter ofte blitt klarere gjennom tanker og observasjoner av dagliglivet, som kanskje ikke bærer de samme press som prøver å penn dype refleksjoner. Betong skrive om hendelser og handlinger i hverdagen vil være mer interessant for eventuelle lesere, lettere å huske visuelt for forfatteren, og kan snakke volumer som abstrakte betraktninger kan ikke.

Personlig Erfaring

For å stramme opp journalføring, velge en personlig opplevelse å skrive om, nærmer det som om å skrive en novelle. Første-person perspektiv er helt greit, selv typisk, for et tidsskrift, men er absolutt ikke obligatorisk. Opplevelsen kan bli gjenfortalt i script form (som om det var en lek utspiller seg), i tredje person, eller i standard første-person forteller. Med fargerike og konkret språk, vil opplevelsen bli levende og kan klargjøre meningen, og dette kan være spesielt hyggelig for dem som strever med å journal faktiske gjenfortelling av hendelser.

Poesi

Når journalføring, er det ingen grunn-ikke engang konvensjonen-som dikterer skrive ut detaljer av ens dag i prosaisk form. Enhver form for skriftlig uttrykk kan være akseptabelt, så lenge den innsats og motivasjon meld for meningsfull form. En inspirert poetisk passasje kan ofte skape mer meningsfylte innsikt enn tvunget prosa, for en forfatter som er så tilbøyelig til å skrive på vers. Siden poesi kan være ganske avslørende, er det et levedyktig alternativ for journalføring-men ikke tving deg selv til å skrive dikt hvis du ikke ønsker å gjøre det. Ideen er å fremme konsistent og flengende skrive

Ber

Tidsskrifter -. Særlig de gjort for skolearbeidet, eller skrevet for grupper-kan ofte ha nytte av faktiske spørsmål, for eksempel "Skriv om en morsom opplevelse du hadde" eller "Ting som jeg ville endre seg om jeg kunne. " I stedet for pigeonholing journal keepers, ber ofte utvider sin horisont for senere verker av forfattere som viser akkurat hva de kan gjøre. Hvis du er journalføring solo, vurdere idédugnad for en liste over spørsmål du kan svare i dagboken din. Hvis du er en del av en klasse, foreslår ber eller skrive dine egne-de kan være uvurderlig verktøy.

Andre artikkelen

 • diy hvordan å publisere selvbiografien bok
 • kreativ skriving emner for barn
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • hvordan å publisere en bok håndverk
 • poesi bokomslag ideer
 • definisjon av ar lese program
 • hvordan å lage et bokomslag gratis å skrive ut
 • hvordan fotnoter
 • tips for å skrive en god bok
 • dag i historien journal ideer
 •