Slik skriver en novelle i et essay

Slik skriver en novelle i et essayEn kort historie essay er en litterær papir ment til å utforske og avgrense et stykke fiksjons for leserne. Mest novelle essays er skrevet for vitenskapelig formål eller litterære tidsskrifter og har en tendens til å følge en mer formell tone, men, i motsetning til mange andre typer essay, gir mulighet for mer personlig innspill fra forfatteren. Lære å skrive disse typer essays er en effektiv måte å skjerpe din forståelse av korte fiksjon og kan hjelpe deg lese med et mer kritisk blikk

Du trenger:. .
Notebook
Utheving.
Pen.


en.
Gjør notater om dine tanker på tomten, karakter og forfatterens bruk av litterære enheten som du leser din novelle. Hvis mulig, bruk en highlighter for å markere avsnitt som du vil inkludere i ditt essay, som skal inneholde eksempler som illustrerer de punktene du gjør om historien.
To.
Åpne essay av skrive en eller to avsnitt som innfører tittelen på historien og forfatter, og gir et kort sammendrag om innstillingen og den generelle forutsetningen. Dette gir publikum et grunnlag om historien slik at essayet skal være lett å følge. En enkel åpning som dekker disse elementene kunne være noe sånt som dette:
"'A Day in Paradise", skrevet av Slim Jim, ligger i et tropisk paradis og detaljer historien om en mann som vinner en ferie til Bahamas, bare for å finne at uflaks følger ham i hver eneste sving. "
tre.
presentere de viktigste tegnene slik de vises i historien. Svar på spørsmål som "hva er målet med hovedpersonen (helten eller hovedpersonen), og hva er hindringene som hindrer ham i å nå sitt mål (eller antagonist)?" Din introduksjon bør inneholde tegnet navn, en kort beskrivelse personlighet og karakter formål i historien, som du forstår det. Ta med et sitat eller to fra historien for å støtte din tolkning.
Fire.
Oppsummer tomten og forfatterens bruk av metaforer, symbolikk, overdrive, og eventuelle andre litterære enheter som brukes til å fortelle historien. State temaet i historien, om noen, og diskutere hvor effektivt forfatterens plottet fungerer rundt temaet. Spør deg selv spørsmål du vil svare i essayet ditt. Er temaet i historien klar? Har forfatteren levere en melding? Dette er viktige spørsmål du må svare for deg selv før du kan skrive essay effektivt.
fem.
Oppsummer avslutningen av historien og diskutere hvordan det svarte på spørsmål fremsatt. Var avslutningen effektive? Hva gjorde det utrette i forhold til temaet?
6.
Skrive en avsluttende avsnitt beskriver din personlige oppfatning av historien. Fortell lesere om du anbefaler det. Et essay om en novelle bør være skrevet med en vitenskapelig vinkling, men injisere personlige mening er en viktig del av å skrive en effektiv novelle essay, så lenge du kan finne tekst til å støtte ditt synspunkt.

Tips og advarsler


 • I en novelle essay, ikke bare gjengi handlingen i en bok rapport format. Et essay er ment å analysere tegn i forhold til plot, setting og andre litterære enheter.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lime lego-modeller
 • karakter skriving aktiviteter
 • hvordan å selge pocketbøker
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • hvordan å publisere en barnebok online
 • tips på en flip bok
 • Slik starter og publisere en bok
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • hvordan å lage en ebook for iphone
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 •