DIY: hvordan å publisere mine dikt bok

DIY: hvordan å publisere mine dikt bokPoeter som ønsker å dele sitt arbeid kan vurdere å gjøre mer enn å lese på kafeer og legger sine dikt til en blogg. Publisere en diktsamling er et viktig skritt i livet til en profesjonell poet. Å ha en bokpublisering kreditt er verdifullt --- det kan la poet til å søke om forfatteren status i katalogen av amerikanske poeter med Poets Writers Magazine. Mer så, kan det hjelpe forfatteren få eksponering, tjene penger og sikre en publisering kontrakt med et større forlag. De fleste første gang poeter velge å selv publisere deres bok eller få den utgitt med et lite trykk, ifølge Poets Writers Magazine.

Du trenger:
Computer
. Pen.
Notebook.


en.
Ut alle diktene som du vil vurdere publisering. Se på hvert tett og bestemme som bør offentliggjøres. Mange poeter sette en bok sammen basert off av et emne, tone eller estetiske, og det er viktig at diktene i en bok flyter sammen. Velg dikt som du ønsker for boka og telle dem. Bestem om du vil skrive ut en chapbook eller en full-lengde bok. Chapbooks er mindre enn 25 sider, mens full-lengde bøker er mer.
to.
Formater dikt i et rent Word-dokument. Det bør være en dikt per side, og sidene skal være nummererte. Lag en tittel siden som inkluderer tittelen på boka eller chapbook, en innholdsfortegnelse og en dedikasjon side hvis ønskelig. Mange poeter også lage en side med kvitteringer, hvor de plasserer alle tidsskrifter eller magasiner som de har hatt diktene i boken tidligere utgitt.
Tre.
Bestem hvordan du vil publisere manuskriptet. Forskning forskjellene mellom en tradisjonell utgiver og selv-publisering alternativer. Ifølge Skrive World, det er store forskjeller i forfatterens kontroll, omsetning og markedsføring ansvar mellom en utgiver og selv-publisering. Besøk Skrive World å vurdere hva som er best for deg.
Den tradisjonelle publiseringen ruten --- vanligvis involverer små presser --- er åpne for nye forfattere 'poesi bøker. For å finne en poesi utgiver, gå Poets Writers Magazine's Press Database. Denne omfattende liste inkluderer mange utgivere søker diktere. Følg retningslinjene for hvert trykk svært tett. Forbered deg på å sende mange hard-kopier av teksten. Noen presser tillater poeter til e-post sitt arbeid.
Fire.
Avgjør om selv-publisering kan være en bedre måte å gå videre hvis du vil ha fullstendig publisering kontroll, eller hvis ingen tradisjonelle utgivere har bestemt seg for å skrive ut boken. Online self-publisering tilbydere, som CreateSpace eller Lulu, tilbyr rimelige måter å binde og publisere en bok legitimt.
Besøk CreateSpace. com eller Lulu. com å se på deres publisering alternativer. Lulu. com har en poesi-spesifikk pakke som lar poeter til å publisere sin bok for et gebyr. De har også en gratis grunnpakke.
CreateSpace tillater forfattere å publisere bøkene sine gratis. Du kan laste opp boken og bare betaler for bevis kopier og kopier av den ferdige boken. Du kan velge å kjøpe Pro-pakken plan som inkluderer distribusjon til Amazon, Barnes Noble og CreateSpace e-butikk.
Både Lulu og CreateSpace lar deg laste opp boken din, utforme et cover og publisere den når du er klar. Når disse elementene er ferdig, er boken utgitt og tilgjengelig for kjøp online.

Andre artikkelen

 • Listen over selv-forlag
 • poesi bokomslag ideer
 • hvordan å publisere en DIY diktsamling
 • oppgaveskriving metoder
 • bokklubber i st.
 • hvor å utgi en bok med programvare
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • ebøker vs papir bøker
 • Slik starter og publisere en bok
 • definisjonen av tonen i literacy termer
 •