hvordan å publisere en bok håndverk

hvordan å publisere en bok håndverkKreative mennesker søker kreative bøker for å hjelpe dem finpusse sine teknikker-og det er et stort marked for håndverket bøker av mange varianter. Fartøyet Boken Forfatteren er noen som har et godt grep om faget-pun intended-og som kan illustrere for andre hvordan å fullføre kreative oppgaver. Skrive boken er et stort første skritt. Boken skal være engasjerende, frisk og salgbare. Publisering boken er nok et steg som innebærer mer av en virksomhet mentalitet. Craft bøker falle i sakprosa sjangeren, så har en forståelse av faglitteratur publisering arena vil hjelpe en forfatter å oppnå sitt mål.

Du trenger:
Computer


en
Rediger boken grundig. . . De fleste utgivere vil se at du har boka ferdig før du tar sjansen på å publisere den, spesielt hvis du er en første gangs forfatter. Har en profesjonell titt på boken og korrigere eventuelle feil som kan finnes. Fastslå det ikke er noen grammatiske, stavefeil eller strukturelle feil. Format som bok med ren, lesbar skrift. Fordi du publiserer et håndverk bok, vil leserne må være i stand til å forstå språket ditt-så gjør det enkelt og forståelig. Imidlertid vil mange utgivere du vil nærme spørre etter boken å være i et visst format før du sender den til vurdering for publisering. Pass på å alltid følge en utgivernes retningslinjene nøye.
To.
Gjør din håndverket boken skiller seg ut innen sin sjanger. Besøk din lokale bokhandel og se på andre håndverket bøker. Legg merke til hva de tilbyr, hvordan de er skrevet og hvilke erfaringer har forfatterne. Snakk med venner som har kjøpt håndverket bøker og spør dem hva de leser og hvorfor. Lag en liste over spesielle punkter om boken din. Detalj hva boken har som de andre ikke-selv om hva boken har er mer konseptuelt enn bokstavelig. For eksempel, kan salget punktet være vennlige tonen i stemmen eller din erfaring med å lede et fellesskap craft klubb for over 10 år. Isoler noe som skiller seg ut om deg og ditt arbeid.
Tre.
Skrive en utmerket spørring brev. En sakprosa spørring brev inneholder en svært enkel oversikt over boken din. Ikke bli trist eller kjedelig når du skriver dette brevet. Selg ditt arbeid fra første linje. Ifølge Agent Query, bør du koble leseren med en fengende første setningen om boken. Nevn hvilke typer håndverk du skriver om og hvor godt du introdusere emnet til leseren. Ta med tittel og ord teller. Deretter skrive et avsnitt med en mini-sammendrag av bokens kapitler og detaljer, og skriv deretter en tredje ledd om deg selv. La redaktøren vet hvorfor du er en autoritet på emnet ditt, og hva boken inneholder.
Fire.
Kjøp boken "2010 Writers Market" av Robert Lee Brewer. Se gjennom sakprosa oppføringer for forlag og litterære agenter som godtar spørringer for håndverket bøker. Besøk nettsiden for Agent Query å se etter litterære agenter spesialiserer seg håndverket sjangeren. Disse agentene vil bidra til å selge boken til utgivere som trykker bøker i håndverket sjangeren.
Fem.
Forskning selv-publisering som et alternativ til tradisjonell publisering hvis du foretrekker mer kontroll over boken og hvis du ikke har lykken med forleggere eller agenter. Ifølge The Artful Crafter hjemmeside, selv-publisering en bok er veldig lett for håndverket forfattere. Besøk CreateSpace. com eller Lulu. com å lese om deres rimelige, enkle self-publisering planer. Bare register for sine nettsider og laste opp boken. Design en cover ved hjelp av sine maler for omslag og velg en pris. Bestill et bevis kopi til godkjenne, og deretter stille inn boken til "publisere. " Lulu tilbyr en billig plan for forfattere som ønsker å publisere lett. Lulu tilbyr også rabatterte Fotolia. com bilde bruk til utgivere-som kan komme til nytte med fag-bok. CreateSpace tilbyr billige publisering pakker som distribuerer boka til Barnes Noble, Amazon og andre online butikker.

Tips og advarsler


 • Vær nøye med å aldri betale en agent eller redaktør å publisere boken din. Legitime forlag og agenter aldri gjøre du betaler. Sørg forskning utgiverkontoen og agent og søke profesjonell hjelp når signering bok kontrakt. Besøk Authors Guild nettsted for informasjon om kontraktsmessige rettigheter.
 • Andre artikkelen

 • Boken redigering tips
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • hvordan å lage utkast til en roman
 • bokklubber i st.
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • hvordan å skrive korte bestille bios
 • Forslaget skrive ideer
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • hvordan å lime lego-modeller
 •