Boken tilskudd for kanadiske artister

Boken tilskudd for kanadiske artisterMange kunstnere sliter økonomisk tidlig i sin karriere. . Tilskudd er som stipend for kunstnere: rettet penger fra en ekstern kilde, som krever et program og ikke krever tilbakebetaling. Når det gjelder boken tilskudd, de er ment å forenkle produksjon og publisering av bøker. I Canada, boken tilskudd for kunstnere er tilgjengelig fra alle nivåer av regjeringen, og fra private organisasjoner.

Canada Council for the Arts

Den Canada Council for the Arts gir tilskudd for forfattere i både engelsk og fransk. Det gir også midler til arbeid i andre språk, men forfattere må gi en oversettelse. Søkere må være canadiske statsborgere eller fastboende, og må ha hatt minst ett større verk (eller flere mindre arbeider) utgitt.

Provincial Arts Council

I likhet med det nasjonale rådet for the Arts, provinsielle kunst råd support stipend programmene for kunstnere som bor eller arbeider i sine jurisdiksjoner. Utmerkelser og krav varierer mellom provinsene.

Municipal Arts Council

Noen kommunale myndigheter tilbyr stipend til kunstnere og forfattere. Disse er spesielt utbredt i store urbane sentra som Toronto og Vancouver, selv om mindre kommuner kan ha priser tilgjengelig.

Grants. ca

Dette nettstedet inneholder lenker til en rekke tilgjengelige bok tilskudd, inkludert de som forvaltes av ulike nivåer av regjeringen. Selv om utvalget er begrenset, gir nettstedet nyttig informasjon om valgbarhet og søknadsprosessene.

Canadian Art Directory

Denne katalogen gir en mer omfattende liste over tilskudd enn gjør tilskudd. ca, men gir mindre informasjon om hvert stipend. Det inkluderer en rekke provins-spesifikke tilskudd.

Professional Associations

Det finnes en rekke profesjonelle foreninger for både forfattere og forlag som administrerer boken tilskudd til canadiske kunstnere. En av de mest fremtredende av disse er Association of Canadian Publishers. I tillegg til en oversikt over viktige boken tilskudd, gir gruppen informasjon om publisering prosessen, samt nyttige tips for å søke om tilskudd.

Resource Books

Flere bøker har blitt utgitt for kanadiske artister som søker bok tilskudd. Disse gir informasjon om tilgjengelige midler (selv om denne informasjonen kan være litt utdatert), tips for applikasjoner og et vell av detaljer om tilskudd og publiseringsprosessen generelt. Canada Grants Tjenesten publiserer en verdifull manuell om kunst tilskudd hvert år, denne publikasjonen er en verdifull ressurs for tilskudd søkere.

Andre artikkelen

 • Boken tilskudd for kanadiske artister
 • hvordan å skrive en fortelling dikt for barn
 • Boken redigering tips
 • hvordan å skrive et mysterium roman for unge voksne
 • hvordan å lage utkast til en roman
 • Forslaget skrive ideer
 • hvordan å skrive en bok for barn og tenåringer
 • hvordan fotnoter
 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • Slik skriver du en god oppsummering
 •