hvordan å lage utkast til en roman

hvordan å lage utkast til en romanHar alle virkelig har minst en god bok i dem? Hvis du er en forfatter, har du hørt dette nedlatende ordtaket gjentas så ofte at det har trolig tatt på den fryktede sutre av negler på tavla. Sannheten? Skrive første utkast til en roman er den enkleste ting som du aldri får rundt å gjøre hvis du er den gjennomsnittlige person. Så du har en idé til en historie og en karakter eller to. Hva blir det neste? . Utkast det

Du trenger:.
Notebook
Pen.
Skissebok.
Pakke blyanter. MobiltelefoniGum viskelær.
Skrivemaskin eller datamaskin.

Utarbeidelse av Novel


en.
Start med en disposisjon, oppføring og beskriver de viktigste punktene i plot og karakterer. Skriv det i bærbare. Still ikke mer enn sju dager for å oppnå dette.
To.
Deretter ta en lateral tilnærming. Å stjele en side fra kino, så å si, skisse storyboards i skissebok, basere dem på disposisjonen din og som illustrerer dens viktigste punktene. Skill er ikke en forutsetning, stokk tall vil gjøre. På denne måten visualisere det komplekse samspillet mellom plot, karakter og innstillingen blir enklere. Igjen, prøv å gjøre dette raskt, i kanskje to uker, på det meste.
Tre.
Begynn å skrive det første utkastet til romanen i notatblokken, datamaskin eller hvor du føler deg komfortabel å skrive det, men hold det ryddig, holde det kort og mest av alt, holde det action-og dialog-orientert. Avhengig av tiden du har tilgjengelig, må denne prosessen minst fjorten dager å fullføre, men det kan ta seks måneder.
Fire.
Sjansen er at midt i skisserte, tegning og skriving den solide prosa, tok noen ekstra skriving sted. Bra. Aldri kjempe impulsen til å skrive noe ned. Se på dette materialet, finner bruk for det i den generelle utkastet. Hvis, derimot, tar det mer enn en time for å finne et sted for skrap materiale, gå videre, det tilhører ikke
5
Polsk det første utkastet, fjerne overflødige scener som. . støtter ikke plott, innstilling eller tegn utvikling. I denne første revisjonen, konsentrere seg om de åpenbare punkter av forlegenhet, slik som oppsvulmet Asides, oppstyltet dialog, tvetydige detaljer og andre elementer som stjeler fra stedet legge til romanens fortellerkunst, redigering ut så mye som mulig. I sløying romanen, får du friere tøyler til å legge avgjørende elementer som ble knust for plassen før.
6.
På begynner det endelige utkastet, vie oppmerksomhet til finere prosa og artfulness av ordspill. Arbeid over hver scene møysommelig, inntil det blir en enkel sak om et komma bør fjernes eller oppbevares.

Tips og advarsler


 • Enten skriver litterære, genre , mainstream eller en av de mange andre kategorier av fiksjon, akkurat som alle andre forfatter, starter du på samme sted: en blank side. Snarere enn å skrive prosa umiddelbart, start enkelt. Av denne grunn, fremgangsmåten ovenfor, snarere enn uttømmende eller konkluderende, er en enkel måte å få hoppe-i gang. Det er mange tilnærminger. Jonathan Lethem, for eksempel sier at han aldri bruker en disposisjon. Den tilnærmingen som får jobben gjort er best, selvsagt. I tillegg til prosessen lagt ut, lese så mye som mulig, besøke museer og kunstutstillinger. Når det er mulig, ta korte utflukter. Kort sagt, finner inspirasjon uansett hvor du måtte
 • Forfatteren trenger å ta hensyn bare en advarsel:. Fortsette å skrive, aldri slutte. Writer's block finnes ikke, det er bare en måte for å bli mistet, utforske. Sett deg ned og skrive, uansett hvordan du føler. Hvis du er oppriktig, vil du finne veien.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage utkast til en roman
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • hvordan en Linotype arbeid?
 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • hvordan å skrive en fortelling dikt for barn
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan å skrive et mysterium roman for unge voksne
 • ebøker vs papir bøker
 •