karakter skriving aktiviteter

karakter skriving aktiviteterHvis du vil at leserne å fortsatt være å tenke på karakterene i boken lenge etter at de har slått den siste siden, det er viktig fra det øyeblikket du først opprette dem til å betrakte dine fiktive spillere som reelle mennesker. Det betyr mer enn bare å sette ord i munnen og flytte dem rundt på sidene, få inn hodet og oppdage hva som gjør dem tick

Character Bios

For hver av hovedpersonene, lage en en-side profil. som beskriver sine fysiske egenskaper samt deres yrker, utdanningsnivå, familiestatus, levekår, ønsker, behov, håp, frykt, og personlige verdier. Identifiser deres favoritt mat, musikk, filmer, bøker, hva som gjør dem gråter, hva som gjør le dem, og som --- --- eller hva er den sterkeste innflytelse i deres liv.

Job Interview

Helten og skurken søke på samme jobb, og er de to siste kandidatene som vurderes. Etter å identifisere hva jobben er, og hvorfor de hver vil ha det, skrive to separate scener med dialog der de henholdsvis gir sine mest overbevisende plasser til arbeidsgiver om hvorfor de bør være ansatt over konkurransen.

Letter

Hovedpersonen er flau eller skamfull om en hendelse som skjedde i fortiden og bestemmer seg for at tiden er kommet for å sitte ned og skrive et brev med forklaring og beklagelse. Identifisere mottaker av denne korrespondansen sammen med avsenderens forventninger til forståelse og /eller tilgivelse. Spesielle punkter å vurdere er at avsenderen tok så lang tid, og hva som har skjedd i denne karakteren liv i mellomtiden.

Frequent Flyer Fiction

Gjennom en feil i tid /rom kontinuum, finner hovedpersonen selv sprette fra den ville vesten til den mørke middelalderen til oldtidens Egypt til det 19. århundre England. Å vite hva de skal gjøre av hans personlighet, intelligens og ferdigheter, identifisere hvilke jobber han ville være best egnet for i hver av disse ulike miljøene som han strever med å finne veien tilbake til nåtiden. Tenk hvordan han vil beskrive sine erfaringer i et tidsskrift.

Feature Story

Du er en avis reporter tildelt intervjue helt eller skurk av boken til en bemerkelsesverdig prestasjon for en funksjon historie. Skriv en liste på 20 inngående spørsmål dine lesere vil vite, så skriv svarene din karakter gir i en "stemme" som er annerledes og forskjellig fra din egen.

Super-Sizing

Velg alle tegn på romanen til tilegner med superkrefter. I tillegg til å avgjøre hva supermakt er --- og hva slags kostyme er involvert --- undersøke hvordan dette påvirker mottakerens relasjoner med andre, syn på livet, til selvtillit og vilje til å ta risiko. Registrere disse inntrykkene som et dagboknotat skrevet i første-person.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • karakter skriving aktiviteter
 • hvordan en Linotype arbeid?
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • ebøker vs papir bøker
 •