hvordan få min senior avhandlingen publisert

hvordan få min senior avhandlingen publisertI 1940, Harvard student John F. Kennedy avsluttet sin senior avhandlingen, "appeasement i München. " Etter at hans far oppmuntret ham til å publisere det som en bok, tilbød New York trykk Wilfred Funk Kennedy en kontrakt og gitt oppgaven som "Hvorfor England sov. " Boken til slutt ble en bestselger. Selv om mange senior teser ikke er skrevet med Kennedy's innsikt og håndverk, akademiske og universitetet presser gjør noen ganger publiserer aktuelle lågare verker som er spesielt velskrevet og gir ny informasjon om et emne.
en.
Få tilbakemeldinger og kritikk på oppgaven din fra din rådgiver og andre fakultet medlemmer. Ta deres råd og skrive om eller bearbeide noen deler som er vage eller forvirrende. Ber om tilbakemelding fra medstudenter. Vurdere å ansette en profesjonell editor eller en graduate student i skolens engelske avdeling for å sikre at grammatikk, tegnsetting og stil er top-notch.
To.
Forskning akademiske og universitetet presser. The Association of American University Presses tilbyr en omfattende liste over amerikanske akademiske presser, sammen med linker til deres individuelle nettsteder. Innlevering retningslinjer vanligvis vises på hver utgiverens nettsted. Hvis du er interessert i en pressemelding som viser ikke høringsuttalelse krav, e-redaktører direkte. Merk hvert trykk er sjangere. For eksempel ikke kontakte en utgiver som spesialiserer seg i poesi hvis du leter etter en presse for å publisere mikrobiologi oppgaven
3
Send spørring bokstaver -. . Én side plasser beskriver oppgaven-til utgivere. Store kommersielle utgivere ofte ikke vil gjennomgå materialet av forfattere som ikke er representert av en agent, men faglige presser er mer villige til å gjøre det, spesielt siden de publiserer mange verker av professorer, studenter og nylig college nyutdannede. Noen utgivere vil be om at du sender inn prøven kapitler eller detaljerte disposisjoner av boken, mens andre vil bare ha en en-eller to-punkt oppsummering av arbeidet, sammen med en kort forfatter bio som viser dine bidrag studiepoeng og noen priser skrivingen din har mottatt. Sørg for å følge hvert trykk anvisninger nøye.
Fire.
Vent på svar. Gjennomgangen prosessen kan ta flere måneder eller lengre. Utgivere noen ganger listen gjennomgang ganger på sine nettsider, men ikke alltid. Faglig og universitet presser spesielt er ofte underbemannet, og oppkjøp redaktører noen ganger sliter med å holde tritt med antall innsendinger. Hvis du ikke har fått svar i fire til seks måneder, sende en høflig oppfølging brevet, sammen med den opprinnelige spørringen brevet.
fem.
Registrer en kontrakt. Hvis du mottar et anrop eller e-post fra en editor som gir deg en bok avtale, vil du motta en kontrakt enten med amerikanske post eller e-post. Å utdanne deg selv og til å motta de beste kontraktsvilkårene mulig, besøk din lokale bibliotek eller bokhandel og lese bøker om publisering språk og kontrakter. Du kan også be andre forfattere å gjennomgå kontrakten for deg, eller du kan leie en advokat til å gi deg råd vedrørende royalties, lengden på kontrakten og eventuelle publisering rettigheter du kanskje ønsker å holde for deg selv.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke klarer å finne en akademisk eller universitet trykk for å publisere oppgaven din, kan du vurdere selv-publisere den som en innbundet eller paperback eller nettet som en e-bok.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en bok for første gang
 • hvordan å lime lego-modeller
 • hvordan en Linotype arbeid?
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • ebøker vs papir bøker
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 •