villmarkspanel maleri ideer og lær teknikker

villmarkspanel maleri ideer og lær teknikkerwainscoting gir en følelse av rikdom og luksus til et rom med svært lite arbeid. Denne tynne trepaneler kommer i lange stykker som spiker lett til nedre halvdel av veggen. Du kan velge en tre tone for villmarkspanel din og beis det eller velge å male det. Det kan være lurt å male hvis villmarkspanel er gammel og trenger Refinishing. Maleriet er billigere enn lakkering, og tilbyr flere muligheter enn du kanskje tror. Du kan også legge litt ekstra luksus til rommet med en faux skinn, gir din villmarkspanel utseendet gjemt skinn.

Solid Paint Colors

villmarkspanel tilpasser seg enkelt til de fleste dekor stiler, fra fransk land til moderne viktoriansk. Hvis du ønsker en lys, luftig følelse i rommet, male villmarkspanel en lysere farge enn veggene. En fransk land rom ville gjøre det bra med kornblomst blått på veggene og fløte på villmarkspanel. For en jordet se, prøve en mørkere farge på villmarkspanel med en lysere farge på veggene. Deep burgunder på bunnen og en rik, blek gull ville fungere godt for en viktoriansk stil. Hvis du ønsker å dra ultra-moderne samtidig som atmosfæren lyset, prøve to forskjellige farger av samme verdi. For eksempel vil blek lime grønt på villmarkspanel med en primrose rosa eller lavendel på veggene virkelig gjør rommet ditt pop.

Leather villmarkspanel

Faux skinn maleteknikker egner seg til rike dekor stilarter som moderne viktoriansk og rustikke chic. I stedet for å bare male dine villmarkspanel en solid farge, kan du gi utseendet gjemt og polstret skinn med denne enkle teknikken. Velg en lett halvblank maling til grunning og to glasurer i mørkere nyanser av samme fargetone. Bruk tradisjonelle lær farger på villmarkspanel, som rødt eller brunt. For brun, male villmarkspanel en mettet rødlig-taupe fargen. Glasur over malingen med lysere glasur farge, og dette bør være en lønn brun. La glasur tørr og bruke dine siste lasur farge, en dyp kirsebærtre farge. Krøller en fille i hånden din og skvett av noen av de øverste glasuren mens det fortsatt er vått. Dette gir veggen utseendet av mykt skinn. Par denne skinn med en varm terracotta eller burgunder på øvre veggene.

Leather Walls

Hvis du elsker en helt naturlig utseende, men har ikke budsjett til å installere skinn vegger, prøv en faux finish teknikk. På veggene, kan du velge hvilken som helst skinn farge du liker fra rødt til gult til grønn eller brun. Dersom gå rødt, starte med en lys eple rød semi-glans maling. Male over den med en litt dypere kirsebær glasur. Velg en annen glasur i en mørk rød vin farge. La to første strøk tørke helt. Etter bruk av andre glasur, klikker du på en frihåndsquilting børste-en børste med hard, bust stiv-mot det våte veggen. Børsten vil avdekke de to underliggende farger og gi veggen et børstet skinn.

refinished tre villmarkspanel går veldig bra med skinn. Velg en flekk som utfyller din vegg farge. For rødt skinn, plukke mahogny eller kirsebær farge. Light maple ville gå bra med gult skinn og lys aprikos flekker med brunt skinn.

Andre artikkelen

 • hvilke farger å male en solnedgang veggen?
 • hvordan å skjule telefon og kabel-bokser med planter
 • dekk belysning alternativer
 • benken fliser prosjekter og stikkontakter
 • hvordan du velger bestefar klokker
 • vakre kreative dekorere ideer
 • hvordan du finner ut hvilken farge å male verandaen
 • vinduet trim tips
 • utvendig maling regler
 • Slik flytter kjøkken skap
 •