hvordan å reparere en aubusson rug

hvordan å reparere en aubusson rugReparere en antikk eller håndlagde Aubusson teppe som har har noen personlig eller økonomisk verdi bør bare skje gjennom en godt utdannet og kvalifisert reparasjon profesjonelle. Huseiere bør ikke kjøre risikoen for å skade disse vakre tepper videre og kunne senke verdien av teppet med et hjem reparasjon. Men, maskin-laget Aubusson tepper er lett å reparere hjemme med et par vanlige verktøy og enkle å sy metoder. Frynset bindinger, kutt og tårer har rask rettsmidler at selv de mest ufaglærte personer kan håndtere lett.

Du trenger:
Duct tape (ikke pakking tape)
. Sharp saks.
Flat slutt skrutrekker.
Heavy-duty tråden.
Møbeltapetsering nål.

Reparasjon Frayed Binding


en.
Plasser teppet forsiden opp på et bord og sete selv foran det skadede området. Trekk teppet mot deg og klippe frynsete fibrene bort fra teppet med saks.
To.
Velg et heavy-duty tråd farge som er en tett kamp til den eksisterende kanten tråden. Tråd polstringen nål med flere meter på tråden-tråden bør dobles, og trådene knyttede sammen i endene. De fleste Aubusson tepper har én kant farge, men av og til maskin-laget Aubusson tepper har trim som er multidyed henhold til nabolandet tråden farger. Stopp og start tråd farger etter behov.
Tre.
Sett nålen under teppet en 1 /4 tommers fra slutten av frynsete området og på den indre kanten av trim. Sett polstringen nålen nedenfra trekke det gjennom teppet, oppover og mot deg.
Fire.
Trekk gjengede nålen mot deg, over teppet kanten og tilbake under teppet. Sett nålen gjennom baksiden av teppet akkurat som før, trekk den gjennom og mot deg, innpakning tråden over kanten og bringe nålen til undersiden av teppet igjen. Gjenta dette sting og fortsette å gå fremover mot frynsete området med hver maske til frynsete tråder er dekket. Stitch forbi frynsete området en annen 1 /4 tommers å sikre frynsete området er godt beskyttet.
Fem.
Fullfør kanten reparasjon. Presse gjennom en 1 /4 tommers lengden av den nye sømmen på baksiden av teppet flere ganger med nål og tråd. Knute på tråden nær teppet og klippe vekk de resterende tråden lengden.

Seal Cuts og tårer


en.
Snu teppet over og legg det med bildesiden ned på til gulvet. Finn kutte eller rive og forsiktig undersøke lengden ved å åpne den forsiktig med en flat skrujern. Push løse fibre tilbake gjennom åpningen for å opprettholde Aubusson mønsteret sett fra ansiktet til teppet --- fibre som sitter fast gjennom åpningen på baksiden av teppet kan trekke øyet til det skadede området foran på teppet og ytterligere skade utseendet på Aubusson.
to.
Klipp et stykke duct tape som er lengden på kuttet eller rive og overlapper hver ende av en tomme. Den ekstra tape vil bidra til å kontrollere åpningen fra å bli større.
Tre.
Trykk kantene på åpningen sammen med en hånd og plasser duct tape over kuttet med den andre hånden. Skyv tape til teppet backing og trykk den på plass ved hjelp av hendene.
Fire.
Snu teppet tilbake over til sin opprinnelige forsiden opp stillingen. Undersøk Aubusson mønsteret på den nylig reparert tåre. Gni hånden frem og tilbake over tåre å sikre at mønsteret er intakt. Hvis mønsteret er vridd eller rynket, vende teppet tilbake over og forsiktig fjerne tapen, og prøv reparere igjen gjør at ingen garn blir dratt til baksiden av teppet.
Fem.

Vend Aubusson over og flytte den slik at den reparert rive eller klippe flyttes bort fra konstant fots trafikk.

Tips og advarsler


 • Det er viktig å sjekke Aubusson mønster for puckering og bunching gang. Båndet vil bli sterkt fulgt bak teppet med bruken å gjøre ytterligere skade teppet mulig under slite av en fremtidig regulering.
 • Forsøk på å reparere en verdifull Aubusson teppe med disse reparasjon teknikkene kan ytterligere skade på teppet . Selv om reparasjonen er vellykket, kan verdien av verdien av teppet bli sterkt redusert.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du skriver ut laminerte kort
 • hvordan du kan dekorere med tyll stoff
 • baby boy barnehage temaer
 • Hvordan lager jeg en vanlig tre barkrakk Middelhavet stil?
 • ideer til veggmaleri maleri i hjemmet
 • hvordan du kan dekorere med brettene
 • båt hytte lagring ideer
 • vinduet film etset effekter
 • hvordan forklare skinn dye typer
 • hvordan svamp male med tre farger
 •