hjem interiørdesign ideer

hjem interiørdesign ideerDu kan gjøre en uttalelse om din personlighet selv om du ikke har evnen til å skrive, male eller spille musikk. Bruk interiøret i hjemmet ditt å gjøre en sterk uttalelse om deg selv som spiller opp din personlighet. Designe din personlige plass kan slippe kreativiteten og fantasien i din psyke. Ring hjem lerretet og skape et mesterverk som er det snakk om nabolaget.

Faux Peis

Hvis du alltid har ønsket en peis, men bor i et fuktig område eller bare ikke har råd til å installere en reell en, kan du opprette en peis som outdoes selv de beste av autentisk ildsteder. Leie en trompe l'oeil artist å skape brennende glør, logger og en mantel ut av ingenting, men malingen brukes på en naken vegg i et fotorealistisk måte. Forbedre dette trikset av øyet ved å inkludere en tredje dimensjon i form av en faktisk ildsted eller mantelen toppet med personlige gjenstander d'art. Hvis du ikke har råd til en artist, kan du opprette en mindre spektakulær illusjon med tapet.

Snitt Speil

Ikke understimate kraften av speil for å doble størrelsen på rommet ditt. Ja, selvfølgelig, ser du på bare en refleksjon av det samme området, men plassere et bredt speil langs to kryssende vegger og du kan bli overrasket over hvor bra den illusjonen om å doble størrelsen på rommet egentlig er.

Belysning Valg

Lighting kan ha en dramatisk innvirkning på ditt interiør. Vurder alternativer til standard taklampe som vipper på med en bryter på veggen. Blant belysning alternativer å tenke på er justerbare spor belysning, høye-stammet uplighters, bærbare spotlights, skrivebord lamper, vegg sconce lamper, rundskriv montering med spotlights og lavspent innfelt halogen lys.

Multitasking Inventar

Små områder kan dra nytte av multitasking i form av møbler. Hvis din hjemme er mangler i ekstra plass, benytte flere formål møbler. Kjøp en sovesofa i stedet for en sofa. Dekorer med Hassocks som åpner opp for å skjule alt fra blader til plast gafler og skjeer til uformelle patio dining. Se å dra nytte av hver plass i huset ved å gjøre alle elementer multipurpose.

Malt panel

trepanel trenger ikke se ut som noe fra et tidlig 1970 sitcom sett. Moderne trepanel er høy klasse og kan være dekorativt aksent med effekter som inkluderer spraye, stempling og snyltende.

Innendørs Garden

Hvem sier at en hage kan kun dyrkes utendørs? Ordne til interiøret ordningen til å omfatte forvandle huset til et innendørs hage som kan konkurrere med noen av dine naboer 'utendørs hager. Vær kreativ med containere ved å utnytte alt fra sufflé retter til gamle dataskjermer at du har uthult. Prøv deg på bonsai hagearbeid. De mange planter som vil trives innendørs med riktig oppmerksomhet inkluderer mødre, paraply planter, julestjerner (ikke la husdyr spiser bladene), jasmin planter, Venus Flytrap planter, Vandrende jøder, de fleste typer kaktus og tomater. Hvis du har en uteplass, legge det til å lage dine egne drivhus.

Andre artikkelen

 • kulturperler peis design ideer
 • 2 bad ideer
 • topp 10 spørsmål for interiørarkitekter
 • opplæringen til design bakgrunnsbilder
 • er sedertre eller basswood en sterkere tre?
 • hvor å installere stolen rail molding
 • hvordan du kan dekorere innebygde bokhyller
 • hvordan du tester en ultrasoniske smykker renere
 • maling stiler for soverom
 • kjøkken designmuligheter
 •