den beste faux ferdig på badet

den beste faux ferdig på badetDu trenger:
Degreaser
. Urethane.
Craft maling.
Denaturert alkohol.
Wax.
Malekoster.
Lofri vaskefiller.
Maling roller.
Medium-sandpapir.
Fine-sandpapir.
Stensiler (valgfritt).
Stempler (valgfritt).

Badet tilbyr et sted for ro og avslapning, og noen ganger er det det eneste stedet å gå for litt fred og ro. Det er like viktig å tankefullt dekorere dette rommet-som bare familien kan se-som det er å sette tanken i innredningen av de offentlige rommene i hjemmet, og det hele starter med bad vegger. En faux finish kan gi nye tegn til en gammel rom, og en unik sjarm til et nytt rom.

Marble

En marmor finish kan gi baderommet et elegant følelse med et snev av den klassiske. Dette finish vil fungere med nesten alle farger, marmor trenger ikke å være en tradisjonell hvit og grå finish. For et annet utseende, prøv en hvit base coat med rosa, gult, oransje eller grønt og blått høydepunkter. Hvis det allerede marmor på badet, ikke bry deg om matchende fargen. Bare plukke noe som utfyller.Dette finish vil pent og omgir et bad med en klassisk eller europeisk stil. En marmor faux finish er et godt valg for de som er interessert i å legge litt tekstur til rommet også, for den siste overflatebehandling av hvit glasur eller fransk kritt vil legge til en marmor-lignende glans og gnisten i veggene.

Korning

korning gjenskaper følelsen av naturlig tre teksturer i malingen ved å kjøre en kam-lignende redskap over en base coat og gjennom eit gjennomsiktig lag for å skape inntrykk av en tre korn. Selv de mest omhyggelig forseglet tregulv eller vegger kan deformere når omgitt av fuktig luft, og badet er en av de dampest rom i hjemmet. Korning kan gi inntrykk av tre med bekvemmeligheten av maling.Dette finish kan bringe nytt liv til et land tema bad, eller revitalisere et bad med en lodge innredning. Også vurdere dette finish for en sommer hytte eller fangsthytte bad.

Aged Illusions

"Aged illusjoner" beskriver en faux finish som ligner på antikt, men bruker kun maling i stedet for gips. Maling påføres med en sparkel i stedet for en børste, som gir en slitt, antikk finish som den forventes av veggene i en italiensk vingård.For at effekten skal bli vellykket, minst tre farger må brukes, det er imidlertid ingen grense oppover. Velge farger fra samme familie kan holde effekten blir overveldende, og ikke ta fokuset vekk fra resten av rommets innredning. Dette er en ypperlig finish å bruke for en klassisk, Old World se, spesielt i et bad med en klo-fots badekar og dekorative fliser allerede på plass.

Skyer

Blue er en av de klassiske fargene for bad, og legge en sky teknikk til veggene, er en god måte å endre utseendet på badet uten kostnadene med å endre fargene på inventar som servanter, dusjer og toaletter.Start med en nyanse av lys eller himmelen blå, og lett skisse litt sky mønstre på veggene. Bland inn noen mørkere nyanser av blått og litt hvitt for å skape en lun strukturert utseende.

Andre artikkelen

 • om kobber og messing vegg dekor
 • god brun maling farger til bruk i et bad
 • fremgangsmåten for å installere en takvifte
 • dekorere en liten mester bad
 • hvordan å lage et tregulv ser ut som barn tre
 • interiørdesign for karnappvinduer
 • cowboy tema dekorere
 • dør maskinvare typer
 • hvordan å dekke trerammer med metall
 • Hvordan kan jeg repaint steinarbeider?
 •