asiatisk tema design ideer

asiatisk tema design ideerDu trenger:
Degreaser
. Urethane.
Craft maling.
Denaturert alkohol.
Wax.
Malekoster.
Lofri vaskefiller.
Maling roller.
Medium-sandpapir.
Fine-sandpapir.
Stensiler (valgfritt).
Stempler (valgfritt).

asiatisk design, også kalt "Oriental," kombinerer kulturene i Japan, Vietnam, Kina og andre østlige land. De ulike asiatisk design alternativer innlemme farger, temaer og historiske gjenstander fra hvert bestemte asiatiske land. Du kan kombinere ulike elementer som finnes i hele asiatisk kultur, eller fokusere på bare ett. De to mest anerkjente er japansk og kinesisk.

Kinesiske Design

Levende farger, mønstre, teksturer, overflod av bambus og høyglanset lakkerte møbler flater er bare noen av elementene som finnes i en kinesisk design. Fargepaletten til denne designen er fet og symbolsk av den kinesiske kulturen. Farger i denne designen er rødt, grønt og gult. Red er en av de mest populære fargene, symboliserer lykke, styrke og lykke. Gult symboliserer helse, og grønt symboliserer vekst og ro. Farger til å unngå i denne designen er svart og hvitt. Dekorere tilbehør som er laget av stein, jade, elfenben, keramikk eller porselen skulle framstille dyremotiv og mytologiske drager og monstre.

Japansk Design

Den japanske design er inspirert av den tradisjonelle washitsu rommet, noe som minimerer rot mens fremheve rommets arkitektur. Den japanske fargepaletten lener seg tungt mot den naturlige jordfarger, med brun, tan, grønt, grått og svart er den mest dominerende. Innendørs fossefall og stein kamper ofte presentere ulike gråtoner. Lønn, bambus, stein, ris, papir, seder og kurvfletting er materialer finnes i japansk design. Multifunksjonell og minimal møbler finnes på hele denne designen temaet også. For eksempel, er en hibachi en godt utformet vintage bærbare peisen brukes til å varme skyld, varme hjem og koke vann. Shoji skjermen dører, lave møbler, tatami gulv og de grunnleggende japanske tokonoma, sovealkove, er sentrale elementer innarbeidet i japansk design.

Feng Shui

Feng Shui er en langt østlige filosofi som går tilbake mer enn 3000 år. Ideen bak dette asiatisk design ordningen er å skape et harmonisk og enkelt plass. Nøye vurdering av plassering av gjenstander, fargepalett, justering og avstand skaper den positive energien i "chi" i rommet. Riktig plassert planter, speil, og vann arbeide for å skape balanse og la energien til å flyte gjennom rommet. Ying-Yang erkjenner sameksistens av to motsatte krefter. Black brukes ofte med hvitt for å skape kontrast og oppnå balanse.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere innebygde bokhyller
 • dekorere tips for en liten jente’s rom
 • hvordan å skjære opp takplate
 • do dimmere spare strøm?
 • gjøre hva jeg trenger å vite før du kjøper en madrass?
 • Høsten tabellen midtpunktet ideer
 • keramiske kjøkken benken ideer
 • tradisjonell innredning
 • Hva kan du gjøre med maling?
 • tips på hengende bad speil
 •