Slik faux male gulv

Slik faux male gulvFaux finish maling for gulv har mange muligheter: alt du kan tenke deg, fra flis mønstre til tre som ser ut som marmor. Prosessen er litt annerledes enn faux etterbehandling på vegger og tak, fordi gulv bjørn konstant trafikk. Selfangst er en viktig siste trinnet for å beskytte ditt arbeid. Hvis du er faux etterbehandling et gulv for første gang, kan du prøve en enkel svamp teknikken til du forstår prosessen

Du trenger:.
Bucket
Mopp.
Vaskemiddel.
Stykke kryssfiner. MobiltelefoniSvamper.
Alkyd maling (tre farger).
Maling skuffen.
Roller.
Pole.
Painter's tape.
Akryl gulv sealer.


en.
Rengjør gulvet med en bøtte med varmt vann, vaskemiddel og en mopp, fjerner alt støv, som kan holde malingen fester seg. Skyll med varmt vann, og la tørke.
To.
Påfør en base strøk alkyd gulv maling på gulvet. Alkyd maling er tøffere enn latex og akryl, og vil stå opp mot slitasje. Skru håndtaket på maling valse inn på en stang for rullende som ikke vil skade ryggen eller knærne. Start i et fjernt hjørne og arbeidet tilbake mot døren, så du vil ikke bli fanget. Arbeid i lange, jevne slag for enda dekning. La malingen tørke i 24 timer.
Tre.
Mark ut et rutenett på gulvet som etterligner flis, med målebånd og blyant for å markere ut bredden og linjer. Snap en krittstrek for å markere ut linjene, og deretter sette ned malerens tape på hver rutenett.
Fire.
Hell en liten mengde maling som er et par nyanser lysere enn base coat inn en ren maling skuff. Dypp en svamp i maling, og bearbeid det på kryssfiner for å fjerne noe av det. Sett nok maling på svampen for å gjøre en stiplet preg på gulvet, men ikke for mye maling som det vil smøre. Øv med kryssfiner til du er trygg nok til å prøve den på gulvet.
Fem.
DAB gulvet med de malte svamp, slik at et lag med struktur stipple merker i firkanter du har gjort med tape. La dette strøk tørke i fire timer. Gjenta prosessen med en ny svamp dyppet i maling som er flere nyanser mørkere enn grunning. La tørke i fire timer.
6.
Fjern tapen, og du vil se et mønster som ser ut som flis og synes å ha tekstur og dybde. La gulvet tørke helt i 24 timer.
7.
Avslutt med akryl eller epoxy sealer som er formulert for den typen gulv du har. Påfør sealer med en berg-og stang i henhold til instruksjonene trykt på kan for best resultat. For tregulv, gjelder med korn. På betong og flis, vil helst retning gjøre så lenge du ikke tillater fangstskuta til dammen. Unngå gangtrafikk på gulvet i minst 24 timer slik at fangstskuta har nok tid til å helbrede.

Tips og advarsler


 • Oppnå en tre korn faux finish med flere lag av ulike farger med en tørr pensel, over en grunning. Som med svamp male, øve på en annen overflate først. Dypp penselen i maling, tørk den nesten tørr på en klut eller papp overflaten. Når bust separate og ikke holdt sammen av lakk, begynner tørr-pussing.
 • Kjøp riktig maling for den typen gulv du har. Etiketter indikerer hvilke som er bedre for tre, betong og fliser. Avhengig av budsjettet, maling typer spenner fra alkyd til oljebaserte til latex. Latex har færre skadelige damper men vil ikke vare så lenge. Alkyd maling er holdbare, men dyre. Olje-baserte malinger er vanskeligst å rydde opp, men bindingen svært godt til primet og blanke flater.
 • Andre artikkelen

 • sette opp veggen grenser
 • hvordan ta vare på og ramme lær
 • tradisjonell japansk innredning
 • hvordan du kan designe ditt eget hjem plan for gratis
 • installere en kjøkkenvask i en slakter blokk countertop
 • den gamle verdens soverom ideer
 • informasjon om ultrafiolett lys
 • hvordan å vise panoramabilder
 • gjøre hva jeg trenger å vite før du kjøper en madrass?
 • innvendige dør og vindu molding ideer
 •