verktøy for metall perle forming

verktøy for metall perle formingBead forming er en eldgammel teknikk som har endret seg lite siden begynnelsen mann begynte å lage perler fra metal. Verktøyene som brukes til å danne metall perler ser mye som de som brukes av våre tidlige forfedre. Du kan lage din egen vakre metall perler med lite investering i verktøy. De fleste av verktøyene som kreves for metal bead lage finner du hos din lokale jernvarehandel, perle butikk eller smykker forsyning huset.

Disk Cutter

En disk cutter brukes til å lage runde plater av ulike størrelser. Bruk en disk kutter til å kutte to identiske størrelse og form er helt rund disker å gjøre en enkelt runde eller egg formet perle. Hvis du ikke har en disk kutter, så kan du bruke en smykker så og blader.

Dapping Block og dapping Punches

En dapping blokk og dapping slag brukes til å danne tynnplater. Den dapping blokk og punch kan brukes til å danne runde disker i to halvdeler av et metall perle. Lag runde eller eggformede perler med en dapping blokk og punch sett.

Hammer

En hammer brukes til å slå verktøy, inkludert platen kutter og dapping punch.

Torch

En lykt blir brukt til å lodde, inkludert lodding de to sidene av et metall bead sammen .

Pickle og Pickle Pot

Pickle brukes til å fjerne oksidasjon fra metal, inkludert loddet perlen etter lodding er fullført. Den pickle potten holder pickle. Pickle fungerer best når de varmes opp, så gammel crock potter gjøre stor pickle potter.

Copper Tongs

Kobber tenger brukes til å fjerne metall fra sylte, inkludert loddet perler. Kobber tang er nødvendig slik at metallet i pickle potten ikke er galvanisert med kobber når du fjerner elementet fra pickle potten. Aldri satt jernholdige metaller i en pickle pott (inkludert stål pinsett eller tang) eller alle elementene vil bli galvanisert med kobber.

Bolle med vann

En skål fylt med vann er brukt til å skylle syre pickle fra pickles metal , inkludert fabrikkerte perler.

Drill og Drill Bit

Det bor og boret brukes til å skjære hull i metall. Klipp ulike store hull ved hjelp av ulike størrelse biter. Når du foretar en perle, er best det å bore minst en lite hull i en eller begge diskene. Boring minst ett hull vil forhindre perlen fra eksploderende når loddet. Erfarne metallsmeder kanskje ikke trenger å skjære et hull, men nybegynnere anbefales å gjøre det. Drillen og borer kan også brukes til å skjære dekorative hull i diskene før fabrikasjon.

Andre artikkelen

 • store rom maling farger ideer
 • Hvordan kan jeg henge tung vekt medaljonger hjem eksteriør?
 • hvordan å lage en stoff-dekket lysbryter plate
 • historien om Michael Graves gryter
 • hvordan å koordinere gulvflisene farge og countertops
 • Hytta innredning og kjøkken gardiner
 • hva veggbelegg alternativer er tilgjengelige andre enn Sheetrock?
 • bad lagring og organisering ideer
 • japanese style decor ideer
 • hvordan å montere en flat tv inni min underholdning nisje
 •