ideer til fliser på gulv i et spiserom

ideer til fliser på gulv i et spiseromFormelle spiserom eller spiserom rett av kjøkken kan se så enkelt eller elegant som du velger. . Spisesaler er et sted hvor venner og familie ofte samles, og naturlig slitasje skjer gjennom årene. Velg holdbare fliser for gulv som også kan blande stilen og temaet omkringliggende rom i ditt hjem. Dagens valg i fliser på gulv er stort, og mange typer er miljøvennlige. Tekstur, stil, mønstre og farger gjør alle en innvirkning i hjemmet ditt samtidig gir lang levetid.

Marble Tile gulv

En vanlig valg for spisestue gulv er marmorfliser. Marmor fliser gulv gir rom en dyr og elegant stil. Bruk polert, rektangulære, stor italiensk marmor fliser på gulv. Velg en krem farge marmor som har en beige og krem base med mørk beige årer. Plasser marmor fliser så nær som mulig å oppnå en sømløs gulv utseende. De rike leter marmorfliser matche de fleste stilarter. Prøv samsvarende en hvit tre spisebord for et naturlig enkelt utseende. Bruk en utskåret mørk mahogni spisebord og møbler for en mer tradisjon utseende.

Country Tile gulv

Country flisegulv design passer godt inn i uformelle kjøkken og spisestue kombinasjoner. Installere store, keramiske fliser i rutene som er hvite og gule for en landlig stil. Bruk krem og hvit spisestue møbler med gule dekorative detaljer på kjøkkenet og spisestue. For eksempel plassere hvitt skap, hvitevarer og benkeplater med gule trim for å holde stilen som landet, lyse og enkle som mulig.

Southwest Tile gulv

Invoke en rustikk eller ørken atmosfære inn i spisestuen med en sørvestlige stil gulv. Plasser store, firkantede, terracotta farger fliser over dining gulvet. Alternative terrakotta og mørk fliser med lyse fliser å opprettet et rutemønster på rommet ditt. Du kan kjøpe terracotta fliser med sørvestlige design stemplet inn i flisene, som soler og kaktus. Bruk enkle og jordnære flislagte gulv for en mørkere rustikk stil. Installer skifer fliser med striper av brunt, grått og rust å skape en rustikk følelse sørvest til spisestuen. Legg rustikt tre spiserom møbler og terracotta keramikk til rommet for å fullføre utseendet.

Moderne Tile gulv

Kombiner skarpe linjer og uvanlige fargekombinasjoner å skape et moderne flislagt gulv i design i spiserommet ditt. Bruk åttekantet, små keramiske fliser i jade, lavendel eller lilla og grå på gulvet. Installer lille svarte firkanten keramiske fliser i sentrum av spisesalen. Bruk sort, hvit eller grå møbler å dekorere spisestuen. Lag en dristig uttalelse ved å installere betongstein laget av resirkulerte materialer i spiserommet ditt. En annen uvanlig fliser materiale som gir et moderne preg til spisestuen er blå macauba granitt fra Brasil. Legg sølv og grått aksenter å forbedre den moderne og elegante preget på rommet ditt.

Andre artikkelen

 • sørvest interiørdesign ideer
 • Slik kanten en vinyl countertop
 • spray maling tips og teknikker
 • spansk vindu som dekker ideer
 • hvordan å lyse opp en kjeller vaskerom
 • tips om maling høye vegger
 • stue dekorasjon hjelp
 • tre dyr & hjem innredning
 • hvordan sy wire inn på et bånd
 • Slik glasur malte kjøkken skap
 •