ideer for å bruke gull spray maling

ideer for å bruke gull spray malingDu trenger:
målebånd
. Paper.
Molding trim stykker.
Blyant.
Gjæringssag.
Fine-sandpapir.
Ren klut.
Maling eller beis.
Pensel.
Polyuretan.
Epoxy lim.
Wood kitt.

Gold maling farge ser prangende og kongelig, så spray maling hjemme tilbehør elementer gull for en rask tilbehør makeover. Ta vanlige husholdningsartikler og gjøre dem om til noe ekstraordinært ved å spraye på noen gull. Bruk alltid spray maling på et godt ventilert område som en åpen veranda eller bakgård.

bilderammer

Gjør over gamle eller feilaktige bilderammer ved dousing dem med gull spray maling. Rammer med glatt eller hevet kant vil se ut nye kreasjoner når dekket med gullmaling. Malt bilderammer lage en fin resirkulert gave som bildet elskere vil bruke. La bilderammer tørke helt før du flytter dem eller erstatte glasset og bildet.

Nature's Bounty

En støvete samling av skjell eller tørkede arrangement av blomster vil se revitalisert og spesielle når spray-malt gull. Andre elementer fra naturen som greiner og kvister vil bli den perfekte ferie dekorasjonen, etter en anvendelse av gull spray maling. En samling av kongler og kongler lage det perfekte gullet dekorasjoner å sette i en dekorativ bolle eller på et fat. Tie små bunter med kvister eller langstilkede blomster sammen og spray dem. Spray-maling bergarter og Odd-formet småstein å sette i en tabletop display. Ikke oversaturate din naturlige aksenter, du ønsker ikke å forlate kjøre merker på dem

Gryter og Urner

Paint terrakotta-potter med gull spray maling og bruke dem som lysestaker eller dekorative skåler. . Billig plast potter og skåler vil få en classy makeover med et program av maling på innsiden og utsiden av containere. Stuff pottene med din favoritt planter eller noen andre små godbiter fra rundt hjemmet ditt. Ikke kaste ut gamle, boller samsvarer og retter. Dekk dem med maling og fylle dem med godteri. Disse lage fine gaver i løpet av ferien.

Kurver

Et streiftog til bruktbutikk eller secondhand butikken vil gi deg massevis av solide kurver, men de kan se litt fillete. Gran opp en nyervervet samling av kurver ved sprøyting dem gull. Alltid gi kurver en tørke ned med et rent håndkle for å fjerne støv og rusk før sprøyting. Gull-malte kurver ser aldeles sjarmerende som julegaver, påske kurver, eller hver gang du ønsker å gi en fantastisk dag. Fyll bunnen av kurven med gull silkepapir, og du har alt du trenger for en personlig gave.

Andre artikkelen

 • hjemmekontor dekorere tips
 • lam barnehage temaer
 • Hvordan kan jeg brenne mineralolje i oljelamper?
 • hvordan søke betonggulv farge oxide
 • dyr stickups & vegg dekor
 • farer av halogen belysning
 • kreative countertop ideer med laminat
 • ting å dekorere et soverom for tenåringer
 • hvor mye koster det å flislegge et gulv?
 • retro lakkfarger
 •