hvilke typer hyllesystemer

hvilke typer hyllesystemerHylle systemer varierer i lastekapasitet og estetikk. Garage og nytte hyller er ofte laget av trelast og kryssfiner og er kjent som fast hyller. Husholdningenes hyller er laget ved hjelp av metall braketter og tannregulering og er justerbar. Det er også ulike typer av sokkelen kleshengere. Noen kleshengere er metall klips som festes til metall løpere, mens andre er plast plugger som passer inn i hull i siden av sokkelen strukturen.

Back-montert Hyllesystem

Justerbare hyller ofte metal løpere som skrus til baksiden av kabinettet. Også kjent som metal "standarder," disse metall løpere kommer i nyanser av sink, hvit eller brun. Når standardene er spikret eller skrudd til baksiden av kabinettet, lange plateprofilene-mellom 8 og 12 inches lang-klippet inn i standarder som har hundrevis av pre-set hakk skåret inn i dem. Brakettene holder opp sokkelen. Mest tilbake montere hyller er oppgitt til ikke mer enn 50 pounds av vekt. Fordelen med ryggen montering standarder er at det ikke er behov for siden jambs. De hyller kan installeres på hvilken som helst vegg på den lengden.

Sidemontert Hyllesystem

Sidemontert standarder er fysisk sterkere enn tilbake montert. Klippene som holder sidemonterte hyller enheter er mye kortere, men holder de sokkelen fra begge sider. Standarder også kan installeres på baksiden av hyllen for å gi det enda mer vekt kapasitet. Denne typen side mount hyller er vurdert på godt over 100 pounds, men siden montere hyller må ha side jambs installert. Fordelen med side-mount er at enheten kan være frittstående og flyttet fra sted til sted.

Peg-montert Hyllesystem

Peg-montert hyller er en billigere versjon av siden og tilbake montert standarder. Med pinne som støttes hyller, er hull boret i sidene og baksiden av enheten. Små pluggene er satt inn i hullene for å støtte hylle. Fordelene med PEG støttet hyller er pris og allsidighet. Pinnen Enheten kan flyttes hvor som helst.

To av fire Studs

For sturdiest hyller, to av fire stenderne er brukt. En rektangulær ramme er bygget med fast sokkel steder. Hyllene blir deretter falt i fra siden eller foran. Hyllene kan skrus direkte til rammen, eller venstre løs å la hus å fjerne ett eller to av dem for å få mer høyde, om nødvendig. Vekten kapasitet på to av fire hyller er langt bedre enn noen annen type hyller. Det er nesten ubegrenset. Ulempen av to av fire hyller er dens skjemmende, rå tre utseende. Denne typen hyller også kan være kostbart, avhengig av høyde og lengde.

Dado og Half-lap Hyllesystem

Dado og halv runde hyller er også svært solid. Brukes mest i garasjer og noen vaskerom, er det laget helt ut av kryssfiner. Den kryssfiner er kuttet i lange seksjoner. En dado er kuttet halvveis gjennom hver bit. Bitene er satt sammen av slipping av dado er sammen vinkelrett på hverandre før de bunnen ut, lage en lock-tight joint. Denne typen hyller kan holde ganske mye vekt, og tar opp mindre plass enn trelast-innrammet hyller enheter. Det kan også være malt, og til og med tilrettelagt for husholdningsbruk.

Andre artikkelen

 • ideer for en maling farge i foajeen
 • Hvordan kan jeg henge et speil på en dør for å kurere en blokkert veggen?
 • installere og fjerne vertikale persienner
 • hvordan du velger soveromsmøbler
 • hotteste interiørmaling farger
 • hvordan du kan dekorere en lys blå bad
 • hvordan gjøre gips kolonner
 • interiørdesign for en lodge stil
 • oppskalere elementer for barnas rom
 • hvordan å male laminat kjøkken tellere
 •