glass-blokk vegg alternativer

glass-blokk vegg alternativerDu trenger:
Step stigen
. Målebånd.
Blyant.
Plastic skodder, med skruer.
Level.
Skrue pistol.

Glass blokken er veldig tykk, vanligvis kvadrat, hule blokker laget av glass. Den brukes for dusjen, kjøkken countertop support, vegg innstikk som lar lyset samtidig opprettholde privatliv og i økende grad, som en post-moderne byggematerialet av cutting-edge arkitekter. Glass-blokk nett kan også brukes som digital lys-show kunstverk. Materialet er sterkt nok for yttervegger og gulv. Og en lettere versjon er et sammensatt som tilpasser seg hjem dekorere bruke.

LED Gjennom-Wall Display

En lys kunstner slått et glass blokk, vindu-størrelse panel i en yttervegg i en interaktiv belysning. Den rene glass murstein er rigget med individuelle farget LED lys og koblet til et dataprogram som reagerer på en bevegelsessensor. Når noen utenfor huset går forbi muren, reagerer programmet ved å endre lyset i et rutenett. Dette er en fantastisk nyhet, ikke en stor gjør-det-selv prosjekt med mindre du er en ingeniør. LED lamper er også ganske lyse, så alle vender naboer bør vurderes. En enklere tilpasning av ideen kan være å oversvømme glasset kvartaler fra innsiden av huset med en ensfarget lys på en dimmer slik intensitet nivå kan kontrolleres. Det ville fortsatt være en original og arrestere vegg, men det ville fungere mer som en utvendig belysning funksjon og mindre som Times Square.

Arkitektonisk Innovasjon

Pritzker Prize-vinnende arkitekten Tadao Ando bruker glass paneler og glass blokk i sin reservedeler, moderne design for å viske ut grensene mellom inne og ute med lys. Han skaper innrammet glass-blokk paneler for innvendig og utvendig vegger av museer, private hjem og kirker. I flere kjente Ando-utformede boliger i Japan, er glass blokk brukes som et alternativ til den tradisjonelle papir og bambus sohji skjermer som danner innvendige vegger. Ando inspirasjon for kreativ bruk av materialet kom fra den berømte Maison de Verre av Pierre Chareau, en 1931 renovering av et 19. århundre, parisisk townhouse. Maison de Verre har en hel utvendig strukturell vegg laget av glass blokk å slippe lys inn i lukkede-i huset. Mer lys strømmer fra topp til bunn etasjene gjennom glass blokk etasjer. Chareau var den første til å utnytte dramatiske alternativer til den tradisjonelle bruken av glass blokk. Han fortsetter å finne nye bruksområder for den tøffe, gjennomsiktig og relativt rimelig materiale.

Ideer for akryl Blokk

Et lett, fleksibelt alternativ til glass blokk er en akryl-blokk vegg eller panel. Akryl er 70 prosent lettere enn glass, så det er lettere å manipulere og ideelt for ethvert område der vekt er en bekymring. Blokkene kan bestilles i en samlet ramme eller tilpasset forbundet med polymer klipp. De kommer i forskjellige størrelser og farger, er ripe-og lysekte og hermetisk forseglet mot kondens. Akryl blokker kunne brukes til separate rom i en ferie hytte, uten å svekke noen lys. De er et godt avtagbart alternativ for loft områder med vindusløse bakvegger som er avhengige av lys fra vinduer foran. I et loft, opprette personvernet i en back soverom med en lett, gjennomsiktig vegg.

Andre artikkelen

 • hvordan å dekke nyanser med stoff
 • kjøkken spise bar eller øy ideer
 • hvordan du kan dekorere en antikk dagligvarer shopping cart
 • hvordan gjøre lavendel puter
 • bekymringer med kork gulv
 • kan en dimmer bytte operere to lys?
 • problemer med å bruke trevirke til kjøkken countertop trim
 • kleberstein holdbarhet
 • hvordan å henge wicker trammen stoler
 • cd rack ideer
 •