forskjellige stilarter av valances

forskjellige stilarter av valancesvalances kan forvandle en vanlig vindu til et samlingspunkt i et rom, samtidig som gjemmer gardin inventar som skjemmende og vanlig metallstenger. Det er ulike stiler av valances, og velge riktig stil er et spørsmål om å vurdere det samlede dekorere ordningen å finne en som utfyller det. Enten hjemme har et land stemning eller en moderne, elegant ordningen, være trygg på at det er en stil av Valance å matche.

Modern

Modern Valance stiler tendens til å være slank og ukomplisert. De består vanligvis av en rektangulær panel som henger over toppen av vinduet. Panelet er vanligvis laget av et holdbart klut, som du kan velge å matche innredningen din. Ofte kalt en Wellesley Valance, kan denne stilen kommer med en scalloped trim. Men, hvis du ønsker en svært elegant, minimalistisk design, hopper trim. En enkel, rektangulær boks fold Valance går også bra med et moderne uttrykk. Velger en Valance med bare et par store folder for å opprettholde din minimalistiske motiv.

Colonial

Mange Valance stiler er tilgjengelige for å gi din hjemme en mer tradisjonell, kolonial eller New England utseende. Disse valances stole på plissering, strategisk folder, tucks av stoff og utadrettede elementer for å skape en koloni utseende. Noen koloniale stiler inkluderer, i Aristocrat Valance, der store folder skaper swags langs toppen og sidene kommer ned i sikksakk-fold, de Bordeaux Valance, der vertikale folder skaper poufs av stoff, og Cambridge Swag, som består av en rektangulære, scalloped panel med slutter litt lenger enn midten. En stil noen ganger referert til som den viktorianske Valance gjør bruk av scalloping og poufs av stoff. Jo mer box-aktig, strukturert Salem Valance er også sett i kolonistil hjem. Siden navnene på bestemte stiler kan variere fra ett selskap til et annet, se etter "swag" eller "Ascot" stiler. Disse vilkårene viser til måten stoffet er drapert, bunched eller sydd. Den Bordeaux Valance er en Ascot stil Valance, mens Aristocrat og Cambridge stiler er eksempler på Ascot stilarter.

Land

For et land eller shabby chic innredning, bør en Valance skaper mild, opp-og-ned avrundet sikksakk elementer. Noen selskaper kaller denne stilen på Ariana. Også passende er Blouson Valance, som replikerer utseendet til en pouf franske bonden skjorte. Den Cafe Tiers Valance, så kalt fordi det er ofte funnet hengende i kafé og kafé vinduer, er en enkel, bunched panel. En "ballong" utseende Valance fungerer godt for landet innstillinger. En floral dekor er vanlig blant land-tema valances, og velger slike klut mønster med farger som finnes i hele hjemmet vil gi et helhetlig utseende.

Andre artikkelen

 • hvor å endre fra messing til en annen finish på dusjdører
 • hvordan å lage et rom for jenter
 • hvor å montere en lcd tv i et hjørne rom
 • barnehage veggmaleri ideer
 • koloniale dekorere ideer
 • hvordan å montere en tv til en stein peis
 • Eric Carle barnehage ideer
 • hvordan man kan kjøpe sterling sølvbestikk
 • Hvordan installerer jeg flytende skap?
 • hvordan du installerer karnapp gardin stang
 •