design av skjulte rom

design av skjulte romSkjulte rom har i tillegg en følelse av undring og lekenhet til et hjem. Mange barn drømmer om å leve i et hjem med hemmelige områder med felle dører og svingete passasjer. Utforme en skjult rom er en mulighet til å la fantasien lener seg mot den merkelige og sære. Ingen grunn til å vurdere resten av hjemmet innredning, dette rommet er ment å stå alene. Hvis du bor i et gammelt hjem, kan det være lurt å sjekke huset før du konstruere dine skjulte rom, som du kanskje allerede har en bak en innebygd bokhylle.

Secret Studier

Den forkledd Døren er en viktig design komponent i et skjult rom-det magiske begynner ved innreise. En frittstående bokhylle er det mest populære valget for en hemmelig bibliotek dør. Line hyllene med gamle papirmasse og mysterier romaner. eller kaste av mistanke med praktiske elementer som ikke vil trekke oppmerksomhet, som endrer krukker eller tepper. Du kan vinne over barn motvillig til å gjøre lekser hvis de får til å studere i et skjult rom i sin egen design. Vurder morsomme farger og en vegg med kritt maling. Legg til et skrivebord og en komfortabel stol. Unngå kjedelige farger og skarpt lys. Skjulte rom er ment å være spennende.

Emergency Room

Skjulte rom kan også tjene som et trygt sted for barna å gå i en nødssituasjon. Bør barna dine noen gang redd for, kan de gå inn i trygge rom til du kommer tilbake. I tillegg til en liten koffert for ikke-bedervelige mat, førstehjelpsutstyr og lommelykt, vurdere å legge en hylle for lesestoff, en kortstokk, spill og et behagelig sted å sitte eller lur. Se etter varme farger og myke stoffer for å gjøre dette rommet koselige og komfortable for alle som bruker det. En spesialdesignet sette inn peis med en skyvedør eller en leke hylle under en trapp vil holde dette rommet forkledd. Hvis du tilfeldigvis bor i en tornado sone, kan denne stilen av skjulte rom doble som en akuttmottaket dersom plassert i kjelleren.

Skjult bagasje

Transformer en crawlspace eller skapet i et skjult rom. Det kan ikke være nødvendig, men en hemmelig lagringsplass gir en morsom touch til et rent funksjonelt område. Bruk et maleri, vin hylle eller spøkelse dører som hemmelig portrom. Et spøkelse dør er ikke skjult bak en hylle, men har interiør hengsler, ingen gap mellom gulvet og blander seg sømløst med veggen. Bakgrunn, panel og vegg trim hjelper kamuflere et spøkelse dør. Installer hyller langs veggene, og vurdere å bruke lavspent pucken lys, så de er enkle å installere og gir rikelig belysning for en liten plass.

Andre artikkelen

 • DIY: tuftede headboard
 • hvordan å identifisere Ralph Lauren ark
 • hva er forskjellen mellom congoleum & vanlig vinyl fliser?
 • Hvordan kan jeg installere et lys i en Emerson tak vifte?
 • hvordan å sy en løper uten en synlig søm
 • håndlagde jern peis verktøy
 • moro dusjforheng for barn
 • hvor kan jeg finne metallic maling for et metall benken
 • unike maling farge ideer til bruk med preschoolers
 • zebra print soverommet ideer
 •