dekorere en barneklubb rom med tog for billig

dekorere en barneklubb rom med tog for billigDekorere en barneklubb rom med tog trenger ikke å være en budsjett-breaking forsøke. Billig gummi eller myk plast tog motorer kan brukes til å lage soverom tilbehør. Male en kant av tog spor rundt i rommet for å skape en designer følelse. Splurge på et tog lampe eller område teppe å tie i toget temaet. Myk plast tog er tilgjengelig online og i over butikker som fløyter som kan endres, kake dekorasjoner, partiet favoriserer og leker

Maling Train Tracks Wall Kant


en.
Mål veggens høyde. Divider med 2 for å finne veggens halvveis måling. Tegn en linje rundt veggene på denne målingen med en blyant.
To.
Mål 3 inches mot midten av papp rektangel og trekke en linje på tvers av rektangelet som viser halvparten målingen. Rektangelet er toget sporet sjablongen.
Tre.
Hold sjablongen vertikalt. Start i et hjørne. Juster streken på sjablongen over streken på veggen fra trinn 1. Trace sjablongen på veggen med en blyant.
Fire.
Flytt sjablong til høyre 3 inches. Trace sjablongen. Fortsett å flytte og sporing sjablongen til det er spor trekkes rundt i rommet. Hvis vinduer eller dører hindre sporene, flytte sjablongen til den andre siden av døren eller vinduet og fortsette.
Fem.
Tilbake til første spor stensilert. Mål 1 tomme ned fra sporets øverste kanten. Lag en blyant mark. Dette er toppen spor.
6.
Hold en målestokk horisontalt, rette den øverste kanten av målestokken med 1-tommers blyant mark fra trinn fem. Trace målestokken på veggen med en blyant.
7.
Flytt målestokk til slutten av målestokk sporing. Juster målestokken med linjene i spores målestokk rektangelet. Trace målestokken på nytt. Fortsett helt til en topp rail spores gjennom sporene.
8.
Tilbake til første spor stensilert. Mål 1 tomme opp fra sporets nederste kant. Mark med blyant. Dette er bunnen spor.
9.
Gjenta trinn 5 til 7 til en bunn rail trekkes gjennom sporene.
10.
Paint sporene brune (maling over skinnene trekkes inni spores spor). Paint skinnene mellom sporene sort eller sølv. Disposisjon sporene med en svart permanent markør.

Dekorere en hylle med Trains


en.
Start på venstre side av sokkelen der sokkelen vil møte veggen , og hold en myk plast eller gummi tog horisontalt langs sokkelen kanten. Se etter hyller på rabatt og Oppussing butikker. Myk plast fløyter kan bestilles online fra import og fest butikker. Kutt i fløyta tuten vekk med saks.
To.
Bruk en strøm skrutrekker for å skru en treskrue gjennom midten av toget til sokkelen kanten.
tre.
Place et annet tog, baksiden av motoren berøre nesen av tidligere festet toget, mot sokkelen kanten. Skru toget til kanten. Fortsett å bevege seg langs sokkelen kanten, skru tog til kanten.
Fire.
Paint skruehodet med emalje maling for å matche togene.

Train Dresser Trekker


en.
Bruk en elektrisk drill til å bore gjennom horisontale sentrum av en myk plast eller gummi tog (eller gummi tog viskelær). Sett inn en maskin skrue gjennom hullet i toget og gjennom hullet på kommoden skuffefront. Ifølge Bolt Depot, kan maskin skruer med flatt hode være forsenket slik at skruene ikke er synlig.
To.
Paint skruehodene med emalje maling for å matche togene.

tre.
Fest nøtter til skruen endene gjennom skuffen indre.

Andre artikkelen

 • pleie bjørn barnehage dekor
 • bekymringer med kork gulv
 • hvordan du kan dekorere med høstfarger
 • håndlagde jern peis verktøy
 • sports baby room ideer
 • lilla bad dekorasjoner
 • stuevinduet stiler
 • selskaper som selger hesten lamper for hjem innredning
 • tips om hvordan du kan dekorere et barns soverom i kamuflerer
 • informasjon om Tudor hus
 •