belysning tips for hjemmet videoer

belysning tips for hjemmet videoerDu trenger:
målebånd
. Blyant.
Papp rektangel-1-tommers bredde med 6 inches lengde
. Målestokk.
Akrylmaling i brunt.
Akrylmaling i sort eller sølv.
Malekoster.
Permanent svart markør med middels spissen.
Malt hylle.
Gummi eller myk plast tog.
3-tommers treskruer.
Power skrutrekker.
Emalje maling.
Power drill med bits -. Maskinskruer diameter
3-tommers maskin skruer.
Nøtter å passe maskin skruer.

Hjem videokameraer er en populær måte å spille inn morsomme begivenheter i familien eller små, minneverdige øyeblikk i livet. Du og din familie kan verne om og gjenoppleve disse øyeblikkene fanget i hjemmet videoer for år. Men, det du ser gjennom kameraets søker er ikke alltid hva den faktiske videoen vil se ut, spesielt når det gjelder belysning. Prøv et par belysning metoder neste gang du fotograferer home video for å oppnå bedre belysning resultater.

Natural Light

Naturlig lys er den beste form for lys både fotografering og videography. Dersom du filmer i løpet av dagen, bør du ha rikelig med naturlig lys utendørs. Hvis du er innendørs, åpne gardiner og skygge til å slippe inn naturlig lys. Videoen vil vises mørkere enn det du ser med blotte øye, så det hvis føles for sterkt for deg, er det trolig fortsatt i orden for videoen.Ikke film direkte på solen, så sola kan gi gjenskinn i bildet ditt. I skumringen eller soloppgang, kan det ikke være nok naturlig lys for å filme innendørs, så slå på et par lamper eller overhead lys for å supplere det naturlige lyset som kommer inn gjennom vinduene.

Innebygd lampe

Noen video kameraer kommer med en innebygd lys for natten fotografering. Lyset er lik en flash på et kamera i at det gir lys til å skyte video på kvelden eller i mørket. Det er begrensende i at det vil bare gi lys i nøyaktig retningen kameraet peker, elementer på sidene vil fortsatt være i mørket.Noen dårlig lys lamper å bekjempe dette problemet. Prøv å bruke en tre-punkts belysning teknikk: Key, fyll og tilbake lys. Nøkkelen lyset skinner på motivet fra front og /eller over, og kan være din innebygd lys. Fyllingen lys er lys fra sidene, og bør være omtrent halvparten så sterk som nøkkelen lys, som et lite lys lampe. Baksiden lyset skinner bakfra og /eller over emnet, og hjelper definere objekt fra bakgrunnen i bildet ditt.Hvis kameraet ikke har en innebygd lys, kan du kjøpe en liten batteridrevet lys og fest den til kameraet. Noen kameraer har også en natt innstillingen, men disse bildene er vanligvis den grønne utseende nattsyn skudd og ikke full farge skudd.

Lite lys tips

Ved opptak i dårlig lys uten tilgjengelig ekstra belysning, er det noen tips du kan prøve å få et godt skudd. Først slå av auto-fokus funksjonen. Siden lyset er lavt, vil kameraet kontinuerlig lete for faget å fokusere på, og den resulterende videoen er egentlig en serie av zoom og fokus. Også holde videokameraet så stødig som mulig, prøv å skyte på et stativ eller plassere den på en hard, flat overflate som et bord i motsetning til å holde det. hvis kameraet tillater, legge til mer hvitbalanse og åpne blenderåpningen å slippe mer lys inn

Andre artikkelen

 • hva er spunnet glass?
 • om forklær
 • informasjon om lighted bilder for barnerom
 • hvordan du installerer en levolor roman skygge
 • Hvordan kan jeg brenne mineralolje i oljelamper?
 • kule ideer til å dekorere en leilighet patio
 • hvordan du kan dekorere slippe takplater
 • hvordan søke betonggulv farge oxide
 • hjemmelaget garasje lagring ideer
 • de bruker for hjørneskap
 •