beadboard benken ideer

beadboard benken ideerDu trenger:
målebånd
. Paper.
Molding trim stykker.
Blyant.
Gjæringssag.
Fine-sandpapir.
Ren klut.
Maling eller beis.
Pensel.
Polyuretan.
Epoxy lim.
Wood kitt.

Beadboard er en type polstring eller wainscoting ofte brukt i country-stil, amerikanske og europeiske hjem. Selv beadboard brukes vanligvis langs bunnen av vegger i forbindelse med stol rail forming, kan den også brukes til å styrke både kjøkken og bad backsplashes. Beadboard backsplashes er ganske lett å installere. Her er noen ideer for å gjøre dem skiller seg ut samtidig som den er funksjonell.

High-Gloss Paint

Hvis du velger å bruke beadboard for enten et kjøkken eller bad benken, vil du kanskje vurdere å male det med høyglans maling og en polyuretan primer. Glossy maling er lettere å tørke, og hindrer treverket under fra å bli oversvømt og skjev. Backsplashes-særlig de på kjøkkenet-ofte blir veldig skitten under stekingen, slik høyglanset maling er sterkt anbefalt.

kontrastfarge

En beadboard benken vil gi et kjøkken eller bad en hytte følelse, men effekten vil gå tapt dersom beadboard er vasket ut. Det kan være lurt å velge en farge som kontraster godt med skap. For eksempel, hvis skap er hvite, kan det være lurt å velge en dyp rød eller dyp gul farge for beadboard benken. Hvis du har mørke brune skap, kan det være lurt å velge en lys gul eller blå å lette opp kjøkkenet.

Metallic lakk

Hvis du strever for et moderne utseende, kan du vurdere å male din beadboard benken en metallisk sølvfarget. Rustfritt stål er veldig populært i kjøkken, men du kan få en tilsvarende se for en brøkdel av kostnaden ved å male din beadboard. Faktisk har metallisk beadboard mer tekstur enn rustfritt stål, noe som gjør det til et enda mer unikt utseende.

Par med Tile

Beadboard backsplashes gi en New England-stil til stil på et kjøkken eller bad, men du vil kanskje koble den med deler av flis. Tile er veldig allsidig, og lettere å rengjøre. Beadboard paret med fliser kan gjøre både materialer skiller seg ut mer. En idé er å bruke beadboard for hoveddelen av benken, men bruker flis bak komfyren.

Håndkletørkere Rack

For å spice opp beadboard benken, vurdere å legge et håndkle rack eller kroker til det. Spesielt i et bad, vil en hånd håndkle rack langs benken se elegante ut samtidig som funksjonelle. Knagger langs et kjøkken benken kan gi nyttige steder å henge redskaper eller håndklær.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge malbare bakgrunnsbilde
 • bohemske room dekorasjoner
 • nye benkeplater som ser ut som granitt
 • Huset interiør bilder og dekorasjon ideer
 • hvordan du installerer en plast tak medaljong
 • hvor å fastsette en skjev lerret bilde
 • hvordan sette keramiske vegg fliser
 • design ideer for et pulver rom
 • hvordan å bygge en stor ramma tente treet
 • fairy soverommet ideer
 •