hvordan du kan dekorere en dobbel bredt

hvordan du kan dekorere en dobbel bredtDouble bredt mobile homes ikke alltid er kjent for eleganse, men retten dekorere berører kan lyse og åpne opp en plass i selv de minste rommene. Etter grunnleggende design prinsipper og retningslinjer vil skape et hjem som ser like fin som noen bilde i et magasin dekorere. Velge nøytral bakgrunn farger og møbler som tjener flere formål er bare to av mange måter å skape funksjonelle og estetisk tiltalende innredning i den mobile hjemmet

Du trenger:.
Paint prøver.
Full-spektrum lyspærer.


en.
Se gjennom maling prøver og valgt mellom to og tre farger til å bruke for generelle fargevalget. Møbler, stoff eller kunstverk du har tenkt å bruke i ditt hjem kan også tjene som inspirasjon for fargevalg. Velg en farge som hovedfargen til å bruke i hele huset, til en farge som en sekundær fargebruk for møbler, vindu dekorasjoner og andre store, dekorative elementer. Velg en tredje farge, hvis ønskelig, å legge til et par innslag av å skape aksenter eller et brennpunkt. Lyse farger gjør at du kan matche hvilken som helst farge med dem, selv om du pusse opp i et par måneder. De lager også en plass å føle stor, og ved hjelp av nøytrale, eller lyse farger på vegger og tak vil åpne opp små områder.
To.
Gjør eventuelle ombygging endringer, for eksempel male veggene, installering av nye gulv eller legge til nye lysarmaturer, før du begynner å dekorere. Velg lysarmaturer som kastet nok lys for å lyse det meste av rommet og fyll i mørkere hjørner med lamper. Low-hengende lysarmatur kan lage et mellomrom føles liten. Lagre disse for intime områder, for eksempel henger en liten lysekrone i en spisesal over bordet, eller over sengen på et soverom. Velg full-spektrum lyspærer å skape en varm, solrik glød i stedet for bleke lys av en lyspære.
Tre.
Skisser utformingen av mobile hjem på et stykke papir. Label hvilke rom vil tjene det formål. Avgjøre om et rom må tjene flere funksjoner, for eksempel et kjøkken og spisestue combo. Planlegging denne ut på papir vil hjelpe deg å velge riktig møbler til hjemmet ditt.
fire.
List alle møbler du trenger før du begynner å handle. Dette holder deg fra å kjøpe mer enn du trenger, og stimlet hjemmet ditt. Velg en stil av møbler til bruk i hele huset for en enhetlig følelse, eller endre stilen litt for hvert rom. Prøv å holde minst ett element i design konsistent i hele huset. Eksempler inkluderer en hovedfarge som renner gjennom hvert rom eller en bestemt møbler stil.
Fem.
Kjøp møbler som viser flere funksjoner for å spare plass. Et spisebord kan utvide for større grupper og kollaps i et mindre bord som skal brukes som en kontorplass i løpet av dagen. En sofaen kan trekke ut i en gjest seng mens en stamme kan fungere som både et salongbord og lagringsplass for tepper og puter.
6.
Ordne møbler etter planen du trakk ut. Prøv fiske brikker i hjørner for å unngå å gi rommet for mye av en firkant eller eske-i følelsen. Unngå å skyve alle møblene mot veggene. I stedet, la et bord sitter i midten av rommet og vinkel møbler rundt det.
7.
Opprett et midtpunkt i hvert rom og la de andre elementene trekke øyet til det sentrale punktet. For eksempel, nøytralt fargede møbler i en stue sammenkoblet med en sofa med et fargerikt teppe over den eller en fargerike gardin bak den vil trekke øyet til at veggen og skape et fokus.

Tips og advarsler


 • Opprett en antikk utseende med møbler fra loppemarkeder eller antikvitetsbutikker. Det er ofte rimelig i forhold til nye, designer møbler, og det tillater deg å tilpasse møblene selv.
 • Andre artikkelen

 • om beach decor klokker
 • tips for å bygge en hjemmekino-plan
 • om dyrebare øyeblikkene baby room decor
 • hvordan bygge tre lagring kuber
 • naturlig belysning teknikker
 • best fargepaletter for å dekorere
 • hvordan du kan dekorere med LED-lys
 • bass fiske bad innredning
 • home decor & forsendelse
 • om dekorative flagg for hjemmet
 •