desk display ideer

desk display ideerDisplayet på pulten din kan være mer av et rot enn en indikasjon på geni. Hvis utformingen strategi er å la ting hoper seg opp på pulten før de faller over, er det koster deg verdifull tid og tømme energi. En organisert plass med lager for ofte, kan legges, presenterer et sted for uunnværlig arbeid verktøy og effektiv presentasjon av produktet eller favoritt samlingen en innbydende arbeidsflate --- og effektiv markedsføring for å besøke kunder.

Elegant Effektivitet

Få mennesker har den luksus av en helt nakne skrivebord. Men alle kan ha et ryddig en og fortsatt beholde alt som er nødvendig for hånden. Start med møbler i samme farge og samme generelle stil --- en bokhylle, skrivebord, lamper og stol som koordinerer. Center en bærbar PC på pulten, og line opp en rad av viktige oppslagsverk på skrivebordet mot veggen. Over bøker, henger kunstverk, diplomer, en liten whiteboard for notater eller en magnet styre for inspirerende sitater. Stack magasiner, studier eller vitenskapelig referanser pent på en side av skrivebordet toppen og balanse dem med en kalender, en vase med friske blomster og en keramisk krukke for penner, saks og blyanter på den andre siden. Hyllene hold bøker, mapper, fotografier, telefonen systemet og matchende papirvarer bokser for løse forsyninger. Alt du trenger for arbeid er rett foran deg, for ikke i en stor kaotisk haug.

Skrivebord som Album

Hvis pulten din er så dekket av innrammede fotografier du ikke har hatt til støv det i år , har du sannsynligvis ikke bruker det. Slå at overdimensjonert display stativ til en sammenhengende skriftlig overflate ved å organisere rammene på serveringsbrett. Et ovalt fat har en samling av små bilder, og kan flyttes til side for å gjøre mer plass når du trenger å jobbe. En lang, rektangulær skuff inneholder større rammer langs baksiden lengden på skrivebordet. En malt eller lakkert bord med små pels kroker, som du ville bruke i en oppføring hall for jakker, kan plasseres på veggen over skrivebordet slik at flere innrammede bilder kan henge fra det. Bruk rammer i samme finish eller farge og matche skuffene til dem om mulig, slik at samlingen ser unfussy og tilsiktet. Det er lettere å omplassere eller ren og du kan sikkert presse noen flere innrammede bilder i denne plan og fortsatt bruke pulten fra tid til annen.

Hjemmekontoret Style

Når du kjører en reklame eller en design virksomhet fra hjemmet , er kontoret trolig skrivebordet. Det bør gjenspeile din kompetanse og stil, akkurat slik en leid kommersiell kontor ville. Du kan la det være plass for nye ideer, satt sammen en minimalistisk bordplate og fortsatt ha alle verktøy og inspirasjon der. Hemmeligheten er redigering. Tenk gjennom hver post-it lapp. Velg din datamaskin for sine evner og sin stil. Kanskje en elegant hvit skjerm vil se bedre ut enn sølv. Spring for et museum butikk musematte i stedet for å gjøre med freebie du fikk fra en klient. Vurder et åpent glass blokk eller et moderne Lucite rute for å holde et par uvanlig friske blomster, som svart calla liljer eller hybrid te roser. Bruk en liten Lucite ramme for en enkelt, verdsatt fotografi. Tillat deg selv en skulpturell skrivebord puslespill og et halvt dusin fargeblyant som desk kunst. Bruk blyanter med pithy, perfekt sitater skrevet på dem som Coco Chanel's berømte, "Elegance er avslag. " Pitch noe som ikke er funksjonelle og vakre.

Andre artikkelen

 • Viktoriatiden dekor og gaver
 • cool sjablong ideer
 • dør maskinvare typer
 • hvordan å designe en tabletop vannfontene
 • Tabellen pad alternativer
 • flis design ideer for et bad vask benken
 • hvordan å sammenligne kvaliteten på utvendig maling
 • vindu behandling design programmer
 • Sjur-line maleri tips
 • instruksjoner om hvordan å lage en kinesisk paraply
 •