innvendige dør og vindu molding ideer

innvendige dør og vindu molding ideerDør og vindu støping har en stor innvirkning på følelsen av et rom. Selv vegger, gulv og tak tar opp langt mer kvadratmeter, er det trim og listverk at øyet trekkes til i et rom, på grunn av sin sentrale beliggenhet og sine visuell interesse.

Kunst og Håndverk Style

Kunst og Håndverk-interiør dør og vindu listverk kan gi et hus en innbydende 1920-tallet følelse. Spesielt når det er frest fra kvartal saget eik, kan Kunst og Håndverk trim transformere en dagligdags husholdning interiør til en plass som føles som en arv hjem. Quarter saget eik blir valset med alle Sagkuttene går vinkelrett på utsiden av loggen, en prosess som gir den dens karakteristiske og tiltalende korn mønster, og gjør det mer stabilt og motstandsdyktig mot fordreining. Kunst og Håndverk stil funksjoner naturlig tre, enkle wainscoting og noen ganger stol rails, og en vekt på enkel design og materialer.

Money-Saving MDF

Hvis du installerer trim på et lite budsjett, er det mest økonomiske alternativet å få trim ut av MDF (medium density fiberboard), som du deretter kan male slik at det ikke kan skilles fra trevirke. De fleste kommersielt bygges boliger i dag er trimmet med MDF fordi det er billigere. Du kan kjøpe ferdig dannet trim laget av MDF, slik at du bare trenger å klippe det til lengde, eller du kan kjøpe MDF i 4-by-8 fots ark og gjøre trim selv. Det er helse spørsmål om offgassing av formaldehyd av MDF. Dette problemet kan reduseres kraftig ved å tette alle MDF flater med maling før du installerer den.

Creative Helleristningene

Hvis du har litt ekstra tid og er interessert i et virkelig unikt hjem interiør, kan du lage en-av-en -typen utskårne molding for vinduer og dører. Den beste skogen å bruke til dette er basswood, mahogny eller furu, som alle har ganske rett korn og hold en kant godt etter å ha blitt ristet. Av de tre er furu den minst kostbare alternativet. Carving biter av molding før du installerer dem tillater deg å gjøre det mer behagelig på en arbeidsbenk, og deretter installere ferdig stykke på siden av en dør eller vindu. Molding som dette vil gjøre hjemmet ditt ulik noen andre hjem i verden.

Elaborate Overlay

For formelle spiserom eller oppholdsrom i eldre hus, kan mer forseggjort trim og støping bli kalt for. Trim som Boston stil funksjoner utskårne medaljonger, rosetter og flere lag med støpte trim, skaper områder av visuell kompleksitet rundt vinduer og dører.

Andre artikkelen

 • interiørdesign i en historisk brownstone
 • Slik lå jeg gjøre et orientalsk teppe trapp?
 • hjem dekorere farge tips
 • rustikke hytta dekor: kofferter for oppbevaring
 • Hvordan velge farger for et hjem eksteriør
 • landet tegn & hjem innredning
 • dekorere en fjær tabell
 • awesome teen room ideer
 • japansk stil utvendig tre lukker alternativer
 • hvordan bygge et kjøkken tegnebrettet
 •