lego hagl-brann droid byggeveiledningen

lego hagl-brann droid byggeveiledningenI Star Wars-universet, er den delen av tungt artilleri spilte på slagmarken ved Hail-Fire Droid. Dette store, to-hjul Behemoth bust med rakett lansere batterier og en massiv kanon boltet fast til fronten. Hagl-Fire droider også bruke sine to massive hjul å komme deg raskt inn i kamp og manøvrere ut av fiendtlig ild. Denne kraftige droiden våpen har blitt gjort om til en ganske komplisert LEGO sett, som du kan bygge med den medfølgende samling av Technic brikker

Du trenger:.
LEGO Hail-Fire Droid kit og instruksjoner.

Wheels


en.
Slide en fem-stud stang inn det femte hullet av en 11-hulls bar. Legg ved en tre-hull bar på baksiden av denne stanga, stå oppreist, og deretter en svart stopper på forsiden, slik at lengden på stangen ansikter fremover. Gjenta med ytterligere fem-stud stang plassert i det sjuende hullet.
To.
Fest to fem-stud stenger til toppen av oppreist barer. Plasser det siste hullet på et syv-hulls bar på begge disse stengene.
Tre.
Fest en stang munnstykket til midten av en dobbel-svart-kontakt, fest deretter to to-hulls barer til hver ende av denne enheten. Fest de to stengene til denne enheten, slik at munnstykket peker fremover.
Fire.
Fest en tohodet kontakten til en tre-stud stang. Gjør to av disse, og sett dem inn i den siste hullene på hver side av de syv-hullet barer.
Fem.
Slide to syv-hull stenger i øverste fem stud stenger, og en 11-hold stangen på de to nederste.
6.
Place to tre-hull stenger på de fem-stud stenger å etterligne den andre siden av stykket. Skyv en svart plugg i den midt i en av disse to barene.
7.
Legg en svart tre-hull stang mellom de to oppreist stenger, og pin den på plass med en dobbel kobling gjennom stående for å holde den der.
8.
Fest de to kontakten stenger til midten kontakten og den svarte kontakten på forsiden av stykket. En seks-stud stang på bunnen, med en svart stang extender festet til en to-stud stav og sort munnstykket går i nedre del. Den øvre stangen er en 10-stud stang med en svart munnstykket på enden.
9.
Fest to grå L-barer til kontakten stenger med svart dobbel-kontakter, bringe begge ender opp til den korte enden av L-bar.
10.
Løft opp de to syv-hulls barer og legge to 11-hulls barer til L-barer og midten av hjulet enheter. Bruk svart kontakt stenger, og dobbelt-kontakten stenger på baksiden av hjulet enheten og den lange enden av L-baren.
11.
Fest to grå tre-hull barer til endene av 11-hullet bar, og bygge bro med en syv-hulls bar på ryggen.
12.
Bygg fire hjul parentes. Koble to buet barer i en sløyfe med to brune tre hull barer. Gjør fire av disse enhetene, og koble to av dem til sentrum enheten. Hold de to andre til side.
13.
Installer en stor gear på toppen av hver brakett, og et lite tannhjul i bunnen. Sett hjulet inni disse beslagene slik at de mesh med en av de store hjulene. Lukk dem på plass med de to gjenværende parentes.
14.
Lag en andre hjulet enhet med samme retninger. Til enhver tid, for et bilde av hjulet enhetene, se instruksjonsguide ligger under Referanser.

Main Body


en.
Fest fire svarte kontakter midten av en 15-hulls stang. La senterhullet åpent, plassere to på baksiden og to på forsiden. Legg to black dobbelt-kontaktene på hver side av ytre pins, og deretter to sorte kontakter utenfor dem på baksiden. Gjør to av disse barene.
To.
Fest en av baren enhetene til de to hjulene ved hjelp av et par brune tre-hull stenger. Fest den andre ved hjelp av en brun to-hulls stang.
Tre.
Bygg front-end kanon og fest den til bunnen av hjulet broen du nettopp har bygget.
fire.
Bygg hodet på droiden bruke to av de røde horn. Fest disse til en vinklet brakett og koble at over en 15-hulls bar. Bygg missilet batteriet braketten på baksiden, koblet med en strikk, slik at det kan vippe etter behov.
Fem.
Fest ryggraden til modellen over kanonen.

6.
Bygg kroppen av droid opp. Bruk vinklet brakettene med et annet par røde horn som øyne. Fest to fløyer langs sidene og sverdet-formede stykker langs baksiden av droiden hode.
7.
Bygg rakett bæreraketter ut av trange barer og fire-stud stenger med ridged kontaktene på baksiden. Gjør raketter med den svarte dobbel-kontakter på forsiden. Fest disse raketter til braketten på baksiden av modellen.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en katt kite
 • hvordan bygge stigen ball
 • colt dobbel eagle airsoft informasjon
 • hvordan kalibrere leapster
 • leker for å hjelpe barna lese
 • hvordan å bygge en kniv for lyssabel min
 • hvordan demonterer jeg en Furby?
 • hvordan å lage en enkel delta kite
 • hvordan å bygge en miniatyr wwe ring
 • hvordan du bytter rattet på barbie Jeep Wrangler
 •