lego 8764 byggeveiledningen

lego 8764 byggeveiledningenLego sett nr. 8764 er i Bionicle serien og bygger figurene Vezon og Fenrakk, en skremmende skapning og hans rytter. Vezon skjebne er å vokte Mask of Life, fordi han prøvde å stjele masken for seg selv, men dette er bare halvparten av hans forbannelse. Han er bundet til Fenrakk, en ond, spiderlike skapning. Bevæpnet med evnen til å se kort inn i fremtiden og Spear av Fusion, er han en tøff motstander når du bygge ham

Vezon


en.
Fest Vezon er bakplaten til hoftene, en kortere svart brikke med to andre kuleledd knotter, med en svart kontakt. Bruk en blå kontakten til en socket joint for halsen.
To.
Fest brystet aksenter på bakplaten ved hjelp av sorte kontakter.
Tre.

Bruk en sort tre-hull bar og en tre-stud grå stangen til å feste magen plate til overkroppen.
fire.
Koble en av de svarte føttene til en dobbel- endte ball-leddet ben stykke, og koble en dobbel-fatninger stykke til toppen av at å bygge en etappe. Fest den grå låret vaktene. Gjør to av disse strekningene, og koble dem til overkroppen.
Fem.
Bruk samme shin og lår stykker til å bygge en arm, men i stedet legge skulderen aksenter og et socket joint til slutten for hendene. Lag to armer og koble dem til overkroppen.
6.
Link kjeden brikker inn i en enkelt kjede, og deretter koble kjeden til en av Vezon sine hender ved hjelp av en blå kontakt. Klikk på en grå stud plugg i den andre enden av kjeden.
7.
Fest to 12-stud stenger med en grå, ridged kontakten å bygge Personale av Fusion. Fest de ansatte hodet til denne.
8.
Skyv personalet i Vezon er gratis hånd.
9.
Slip Vezon kappe på ryggen, skyve den ned rundt halsen hans joint.
10.
Fest hode, øyne og maske til hverandre. Klikk på dette stykket inn felles.

Fenrakk's Torso


en.
Fest to 13-hulls barer til baksiden av en bakplate med to sorte kontakter og to svarte dobbelt- kontakter. Oss den doble kontakter på den øverste delen av platen. Point de to barene parallelt med hverandre, mot bunnen av bakplaten.
to.
Fest tredel 13-hulls bar til midten av bakplaten, peker vekk fra de to andre, ved hjelp av en grå delen-ended dobbel-kontakten.

3.
Fest en mørk grå bakplate til toppen av barene, i motsatt retning til den andre platen, ved hjelp av tre svarte kontakter.
fire.
Legg ved en lys grå fotplate og en lys grå nese brikke til slutten av singelen bar ved hjelp av to doble-kontakter.
fem.
Snu modellen over, og fest to syv-hulls barer til endene av de 13-hulls barer. La den siste hullene tomme på begge sider.
6.
Fest en rød bakplate til toppen av de syv-stud deler med sorte kontakter på tuppen og svart dobbel-kontakter på midten .
7.
Vend modellen over igjen og feste en felles socket til midten av den røde platen ved hjelp av en blå kontakt pinne. Plasser en blå pinne i den andre siden av kontakten. Denne kontakten blir Fenrakk nakke.
8.
Legg ved enda en mørk grå bakplate så det kommer på linje med røde, og møter i midten.
9.
Fest fire svarte to hull barer til kontakten ender på den nye røde bakplaten og grå backplates, og satte blå kontakter inni dem.
10.

Legg ved en 13-hulls stang mellom de to mørke-grå backplates. Koble en rød brystet plate til denne baren med to svarte kontakten plugger, og en dobbel-kontakten i midten.

Fenrakk's Head og ben


en.
Bruk en rød to-stud stanga for å koble en ball-joint brikke til hjørnet av en buet trekantet tynn bar. Koble en ball til bunns i dette stykket ved hjelp av en tre-stud stang. Sandwich disse brikkene mellom en andre buet tynn bar. Dette utgjør undersiden av skallen.
To.
Fest en svart tre-hull bar til hodet stykket ved hjelp av en svart kontakt og en svart spacer-ended dobbel-kontakten. Plasser en blå pinne i bakenden av dobbel-kontakten.
Tre.
Bygg og fest den øvre kjeven til dette stykket.
Fire.

Bygg underkjeven, og fest det til kuleleddet på baksiden av skallen. Clip dette stykket til halsen felles.
Fem.
Bygg ryggen to ben. Bruk samme stykkene som personalet hodet, og en mørk grå og rød vinklet felles for å få buksebein, feste dem til torso med en dobbel-leddet benet brikke.
6.
Bygg forbena, ved hjelp av ball-joint stempel og en arm brikke for å gjøre forsiden av bena. Klikk på disse på plass på kroppen.
7.
Stå Vezon på Fenrakk er tilbake, og kjede hånden til et åpent hull på baksiden av dyrets nakke.

Tips og advarsler


 • Last instruksjonene under Resources for bilder av alle trinn.
 • Når batteriene i Vezon hode kjørt ut, kan de ikke erstattes. Pass på at du ikke la ham slått på hele tiden.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en vind-drevet lekebil
 • ballong-drevet bil prosjektideer
 • hvordan du gjør en tech deck ollie og kickflip
 • hvordan å lage en enkel lego ball
 • hva er de forskjellige typer rc elektriske motorer?
 • hvordan du bytter lego brikker
 • de beste materialer for å bygge små rc båter
 • Vtech elektroniske spill
 • hvordan du lader rc NiMH batterier
 • ATV løyper i Arkansas
 •