hvordan du tilpasser die-cast

hvordan du tilpasser die-castDu kan gjøre alle slags ting når tilpasse en die-cast bil, fra å legge dekaler til males bilen slik at det ser helt annerledes eller lures ut med nye dekk og modifikasjoner. De fleste biler som er tilpasset er 1:64 skala biler, som er ca 3 inches i lengde. Dette ville være den gjennomsnittlige Hot Wheels eller Matchbox bil. Noen mennesker gjør det som en hobby, gå til konkurranser eller lage forretning ut av det

Du trenger:. .
Die-cast bil
Paint.
Tynner.
Klarlakken.
Tape.
Malekoster.
Sandpapir.
Rat-tail-fil.


en.
Bor i nagler på undersiden av bilen som holder bilen sammen. Bruk vernebriller under boring. Trekk fra hverandre kroppen, slik at du har metallhus for å tilpasse.
To.
Strip av malingen. Redline Derby foreslår å bruke malingsfjerner funnet på en bil butikk og helle litt inn i en gammel kaffe kan eller maling bøtte. Bruk hansker når du håndterer stripper. Bruk en kleshenger for å holde bilen og ta en tur i stripper i ca 15 minutter. Vaske av bilen etter å trekke den ut av stripper med vann som er i en annen bøtte som noen mer maling eller stripper kan fortsatt være på. Bruk en stålbørste til å skrubbe den ren.
Tre.
Sand bilen med 400-sandpapir inntil overflaten er ren og glatt å hjelpe heft grunning på metall. Bruk en liten metall-fil, for eksempel en rotte-hale fil, for ytterligere å glatte noen grove kanter igjen fra støpeprosessen.
Fire.
Fjern eventuelle rester av maling eller løsemiddel med vann eller lakk tynner. Påfør primer når bilen er helt tørr. "Helstøpt X" magasinet anbefaler sprøyting en lys, tåke strøk primer før du bruker en fullt dekket strøk grunning på bilen for å forberede den for malingsvedheft.
Fem.
Sett på chassis til kroppen ved hjelp av en epoxy og modellering nagler og skruer i undersiden.
6.
Sett teip på bilen og lage design ved å trekke på båndet med en blyant. Bruk en tape som ikke er for tacky og viser blyanttegninger.
7.
Bruk et barberblad eller hobby kniv til forsiktig å kutte ut design på bilen, være forsiktig med å skåret inn i primer på bilen. Forsiktig trekke av resten av båndet forlate teipet design bak. Trekk båndet design av forsiktig når du er fornøyd med hvordan designet vil se ut og legge tape på en ren overflate, slik at du kan bruke den igjen.
8.
Paint bilen, ved hjelp en sprayboks med emalje eller akryl, i en farge, eller farger du ønsker. Bruk en airbrush, automotive maling og klarlakk hvis du føler deg komfortabel med disse produktene. Dette vil være fargen på design, ikke den viktigste fargen på bilen. Hvis du gjør flamme design, kan det være lurt å male bilen, rødt, oransje eller begge.
9.
Påfør tapen design til bilen når den er helt tørr med pinsett og maling igjen. Fjern tapen og plass på siden hvis du vil bruke den for et annet kjøretøy. Påfør en annen klarlakk for å beskytte design. La det tørke over natten
10.
Outline design. For eksempel, hvis du har rød-orange flammer, kan du skissere dem i en gul maling til å pynte på design. Påfør en annen klarlakk og våt-sandpapir det. Wet-sandpapir brukes for fine polering, for eksempel en 1000-sandpapir, for å jevne ut eventuelle maling. Legg til en annen tung klarlakk, tørke i noen dager og våt-sand polish det igjen med en 2000-sandpapir.

Tips og advarsler


 • Legg klistremerker til bil. Du kan kjøpe dem i en butikk, eller lage dine egne. Paint racing striper eller blomster til en kvinnelig-orientert kjøretøy som en Volkswagen Beetle.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en tech dekk rampe ut av en skoeske
 • 2wd vs 4wd radio-kontroll biler
 • hvor å fastsette oppladbare batterier som ikke vil holde en belastning
 • hula hoop informasjon
 • hvordan å lage en barneklubb batteridrevet bil gå fortere
 • hvordan å lage en musikalsk instrument for et barn
 • hvordan å fargelegge en tech deck
 • typer leketøy klinkekuler
 • gulv oppgaver for barn
 • Hvordan kan jeg bygge en n skala tog layout?
 •