hvordan du styrer et mindstorm med en annen mindstorm

hvordan du styrer et mindstorm med en annen mindstormLEGO Mindstorms er en robot konstruksjon sett som du bygge en robot med en elektronisk Mindstorms NXT murstein, motorer og LEGO stykker, og deretter laste ned et sett med instruksjoner fra Mindstorms programvare til murstein og ta roboten til liv. I mange tilfeller er instruksjonene forutbestemte med et begrenset antall alternativer, men du kan bruke Bluetooth-tilkobling muligheten til å bruke en Mindstorms NXT murstein til å kontrollere en annen som en fjernkontroll bil, noe som gir roboten en mer dynamisk sett av alternativer.

Remote Control Program


en.
Åpne Mindstorms programmet på datamaskinen og klikk på "File" og deretter "New" for å starte et nytt program. Klikk på "loop" og legge den til prosjektet. Denne løkken vil inneholde hver kommando i dette programmet.
to.
Legg til en variabel knapp test blokk til kjeden med en "0" verdi. Koble til en bryter for å kjeden, fjern "Flat visning" i egenskaper boksen, og legg på en annen knapp test blokkere innsiden av bryteren loop. Endre bytte sensor å "NXT Buttons" og dens knappen verdien til "Left Button. " Klikk på knappen testen inne i løkken, og endre verdien til "1".
Tre.
Lag to brytere med knapp test variabler og koble dem til kjeden. Endre midten svitsjens knappen verdien til "Enter-knappen" og knappen test verdien til "2. "Endre tredje svitsjens knappen verdien til" Left Button "og knappen test verdien til" 3 ".
Fire.
Legg to variabler til kjeden. Sett først som en knapp test og den andre som en knapp. Bruk spolen til å koble en tråd mellom antall tegn under hver variabel. Når du kjører programmet, vil disse variablene sende den knappen du har trykket på NXT murstein fjernkontrollen til NXT murstein på robot .
fem.
Legg til en variabel til kjeden og sett den til "knappen. " Legg til en "Send melding" blokk til kjeden, og også koble det til variabelen ved siden av det ved hjelp av tråden spool under de to blokkene. Endre meldingen verdien til "Number" og la postkassen satt til "1".
6.
Lagre dette programmet, og laste den til NXT murstein du vil bruke som fjernkontroll.

Robot Program


en.
Klikk på "File" og velg "New" for å starte et nytt program. Legg til en loop, og koble den til utgangspunktet bunnen kjeden. Denne løkken vil motta instruksjoner fra NXT eksterne murstein. Innenfor denne sløyfen, legger en annen sløyfe til kjedet og endre dens kontroll verdien til "Logic. "
To.
Koble en mottar melding blokk i den andre sløyfen. Endre meldingen verdien til "Number" og bruke tråden spolen å koble "Melding mottatt" alternativet til sløyfen som inneholder denne blokken. La postkassen satt til "1".
Tre.
Koble en variabel knapp på utsiden av den indre loop, men fortsatt innenfor den større loop. Endre valget "Button", og handlingen til "skrive". Koble til en tråd fra mottar meldingen blokken til denne variabelen. Denne delen av programmet vil lese instruksjonene som er sendt til den fra den eksterne.
Fire.
Koble en variabel blokk til de viktigste kjeden fra startpunktet og endre den til en "knapp. "Koble til en evig loop blokk til kjeden. Connect annen variabel blokk og sett den til" knappen. "Koble en bytte til kjeden og endre kontrollen til" Value, "typen til" Number "og fjern" Flat View " boks.
fem.
Legg til en variabel blokk, logikk blokk og to flytte blokker til kjeden innen bryterblokken. Sett variabelen blokken til "Retning" og koble verdien tråden spolen til "A" under logikken blokken. Endre driften av logikken blokken til "Not" og koble resultatet tråden spolen til retning under det første trekket blokken.
6.
Endre port av det første trekket blokk til "A" og varighet verdien til "Unlimited". Endre retningen verdien av andre Flytt blokk til "Stop".
7.
Lagre dette programmet og laste det ned til NXT murstein av roboten.

Styr Robot


en.
Skru på Bluetooth-tilkobling på begge NXT murstein i NXT hovedmenyen.
to.
Gå til Bluetooth-menyen på fjernkontrollen NXT murstein og plukke "Søk". Velg robotens NXT murstein fra listen og velg "Connect" ved hjelp av tilkobling nummer ¨¦n. Skriv inn "1234" for å oppgi koden på begge NXT mursteinene om nødvendig.
Tre.
Trykk på "Run Program" alternativ for fjernkontrollen NXT murstein. Trykk på "Run Program" alternativet for robotens NXT murstein. Du kan nå styre din retning roboten beveger bruke venstre, høyre og inn knappene på fjernkontrollen NXT murstein.

Andre artikkelen

 • hvor å fastsette oppladbare batterier som ikke vil holde en belastning
 • hjemmelaget kids ’trommer
 • hvordan du gjør triks på en techdeck
 • hvordan du kan designe din egen barbie
 • Slik untangle barbie håret
 • hvordan å henge lego bygninger
 • instruksjoner for å bygge monkey barer
 • hvordan å sammenligne radio flyer vogner
 • hvordan å lage en vann slynge skudd
 • hvordan du justerer bremsene på sykkelen for hånd
 •