hvordan bygge en grunnleggende utendørs lysbilde

hvordan bygge en grunnleggende utendørs lysbildeUtendørs lekeplasser gi barn en plattform for å drive sunn fysisk aktivitet som er gunstig for deres vekst og utvikling. Hvis du ikke bor i nærheten av en lokal lekeplass, kan du bygge din egen lekeplass hjemme. En av de mest essensielle deler av lekeplassutstyr er en utendørs lysbilde. Mens du kan kjøpe en lekeplass kit og leie en ekspert å montere det for deg, kan du bygge din egen grunnleggende utendørs lysbilde. Kjøp en pre-fremstille plast eller metall slide, tilgjengelig på de fleste big-box renovering butikker, for å eliminere tøff og farlig arbeid av metall fabrikasjon.

Du trenger:
plast eller metall slide
. 4 4-by-4 innlegg, 8-fot lang.
post hullet graveredskap.
sement.
5 2-av-6 framing boards.
bolter.
Ratchet.
1-av-4 press-behandlet terrassebord boards.
galvanisert spiker eller skruer.
betongplate eller liggende utleggermaskin.
sikkerhet grip barer.

bygge en plattform


en.
Bygg en tre plattform å montere lysbildet. Hvis du har en eksisterende dekk, kan du montere lysbildet direkte til dekket, ellers må du bygge din egen.
to.
Dig fire to-fots dype hull med innlegget hullet graveredskap til å tjene som de fire hjørnene av Slide struktur. Fyll med betong og sett 8-fot, 4-by-4 innlegg i grusen. Dekk med 6-inches av matjord når sementen er tørt.
Tre.
Frame plattformen ved hjelp av bolter for å feste 2-av-6 brett mellom innleggene for å danne et kvadrat. Legg til et senter bjelke med bolter. Dette bjelke skal stå rett retning av terrassebord brett.
Fire.
Nail 1-av-4 press-behandlet terrassebord styrer på tvers av bjelkene, kjører vinkelrett med sentrum bjelke. La det være nok plass for drenering mellom hvert bord. Deck styrene bør være lang nok til å helt dekke bjelkene på hver side og må kutte for å passe rundt hjørnet innlegg.

Sikkerhet Rails


en.
Nail 2-av-fire plater i en firkant rundt bunnen og toppen av støtten innlegg. Den øverste plassen bør være høy nok til å hindre barna fra å hoppe eller falle over kanten, men lav nok til at foreldre kan følge barnas lek.
To.
Nail 2-av-4 pickets til toppen og bunnen torg, tilnærmet 3-inches fra hverandre for å produsere en beskyttende ramme. La det være nok plass på to sider for å imøtekomme en stige og bredden på lysbildet.
Tre.
Bygg et sett med trinn ved hjelp av to-by-4 kommunikasjonstjenester som stringere montert på dekk med metall kleshengere. Fest 2-av-4 trinn løpebaner med metall kleshengere eller gjæring blokker på hvert intervall for å gi sikker støtte hvert trinn på stigen.
Fire.
Bruk en betongplate eller landskapsarbeid asfaltutleggere som en plattform nederst på stigen for å redusere vannskader.

Installere Slide


en.
Bruk maskinvare som fulgte med prefabrikkerte lysbildet for å installere den. Vanligvis omfatter dette et par enkle bolter og skiver.
To.
Bor festehull på dekk plattform til å stille opp med de eksisterende hull i raset.
3 .
Skyv en skive over hver bolt, så stram bolten til dekket plattformen med en skralle eller skrutrekker.
fire.
Installer et par fange barer på hver siden av lysbildet for å gi barn ekstra støtte mens de tar sin plass i lysbildet.

Tips og advarsler


 • Du trenger ikke å bygge dekket plattformen hvis du har en pre-eksisterende struktur, for eksempel en kortstokk eller lekeapparater der kan montere lysbildet.
 • Du kan gjøre plattformen så stort eller lite du vil, men større strukturer kan trenge ytterligere strukturelle forsterkninger, slik som ekstra innlegg eller gulvbjelker.
 • Bruk vernebriller når du arbeider med anleggsmaskiner som sager og hammere.
 • Andre artikkelen

 • typer av serierekke 1 Bakugan Battle pakker
 • hvordan å bygge egendefinerte transformator leker
 • hvordan å lage en rc drift bil
 • hvordan du rengjør madame alexander dukken hår
 • tips for tech dekk
 • Hot Wheels spor instruksjoner
 • tilpassede disney gaver
 • hvordan bygge et nivå huskestativet
 • hvordan man programmerer Elmo vet navnet ditt dukke
 • hvordan bygge et batteri for en r / c bil
 •