hvordan å minimere bakover kraft på en ballong bil

hvordan å minimere bakover kraft på en ballong bilNår du sender en ballong bil ut på et løp eller en kjøring, er det flere krefter jobber mot det. Disse styrkene, som friksjon og drag, handler bakover i forhold til bilens retning. Heldigvis finnes det et par forskjellige ting du kan gjøre for å minimere de bakover styrker og gjøre ballong bilen lever opp til "rocket bilen" navn. Mange av disse endringene er i design, selv om mekanikken i bilen din kan definitivt bli bedre for en lignende effekt

Du trenger:. .
Papp
Tape eller lim.
Kontakt papir.
Olje eller smøremiddel.
Spydene eller kulelager (valgfritt).


en.
Redesign utsiden av bilen på et ark med en blyant for å øke sin aerodynamikk. Husk at dra er forårsaket av luft presser mot flate overflater av bilen, og at luften liker å reise den veien med minst motstand. Design en bil som er like flatt og lavt til bakken som det kan være, samt å ha så få åpne områder eller flate overflater på forsiden av bilen som mulig. Husk imidlertid at ballongen trenger fortsatt plass til å blåse.
to.
Bygg utsiden av bilen fra papp og lim eller tape. Gjør den endelige bilen så nær utforming på papir som mulig. Overlapping det øvre laget av nesen av bilen over bunnen av bilen for å øke sin aerodynamikk.
Tre.
Føl overflaten av bilens eksteriør. Hvis materialet du brukte er glatt, som voksaktig utsiden av en skoeske, vil kjøretøyet trolig være i orden. Hvis du har innredet foran, eller hvis papp er en grovere lager, vil du miste noe forover bevegelse fra luft friksjon. Påfør et lag med kontakt papir, som er glattere, å redusere luft friksjon.
Fire.
Reduser vekten av kjøretøyet så mye som mulig ved å kutte ut så mye reservedeler materiale som mulig. Bak på bilen kan trolig bli redusert i vekt. Du kan også være i stand til å lage et pass-through for luft ved å skjære hull i foran og bak på bilen.
Fem.
Nedgang friksjonen i hjulene ved å legge smøremiddel. Stick olje eller andre smøremidler inn i akselen brønnene for å minimere friksjonen. Friksjon er forårsaket av to ting gnir mot hverandre, uansett hvor glatt de føler. Glidemiddel bidrar til å redusere det.
6.
Sett sammen en enkel kulelager, hvis du vil prøve. Slip noen spydene eller kulelager mellom aksel godt og aksel selv, forutsatt at dette stopper ikke akslingen i å skru. Kulelagre redusere friksjonen ved å redusere overflater som faktisk er i kontakt. Smøremiddel og kulelagre vil gjøre en ekstremt lav friksjon aksel.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en koloni spinning toppen
 • hvordan å lage en hjemmelaget afrikansk dukke wrap
 • hvordan å skifte en barbie dukke hodet
 • typer penger bokser
 • hvordan å lage en lego hummer
 • instruksjoner om hvordan å bygge en tech deck rullebrett
 • hvordan du gjør en heelflip på en tech dekk
 • typer shooter klinkekuler
 • hvordan å demontere en nerf longshot
 • Hvordan kan jeg bygge en elefant med lego brikker?
 •