hvordan å få øye på antikviteter blant moderne merchandise

hvordan å få øye på antikviteter blant moderne merchandiseMens shopping, kan det være svært vanskelig å skille mellom en antikk, modellerte en kopi av en antikk og moderne varer etter antikviteter. Det er flere forskjellige måter, for eksempel på jakt etter signaturer, visse markeringer, til måten ting blir gjort og hvor de er funnet, skille det autentiske fra det falske

The Rules


en.
Innse at selv om gjenstander fra gresk, romersk eller egyptiske ganger brukt til å bli vurdert antikviteter, er de nå betraktet som "gjenstander. "
To.
Husk at" elitistiske "definisjon av antikviteter er gammeldags og bør ikke lenger brukes. Den hevder at kun varer som er håndlagde og datert før 1820 regnes antikviteter .
tre.
Husk reglene for antikviteter fra USA tollsted. Around verdenskrig, bestemte de at ethvert element over 100 år gammelt er en antikk, og kan komme inn i landet duty-free. (Så prøv å kjøpe antikviteter utlandet!)
fire.
Forstår at denne regelen betyr at hvert år legger flere antikviteter til bordet. Hvis du ser noe som er bare et par år unna å være en antikk og er i god stand og rimelige, snapper den opp!
Fem.
Ta i betraktning at de fleste elementer som er opprettet etter 1891 av fremmede land er pålagt å bli stemplet eller merket på engelsk med hjemlandet. (Men, gned noen av disse hadde papiretiketter og andre markeringer, som kunne ha falt av eller blitt av, og ikke alle land oppfylt. )

Tepper


en.

Kom ned på hendene og knærne og ser på bunken på tepper for å være sikker på at det er jevnt slitt, og at det ikke er noen skader eller reparasjoner.
to.
Se på baksiden av teppet for møll skader, reparasjoner, farge problemer og reduksjoner (steder hvor teppet er blitt kuttet og reattached å ta romstørrelse).

tre.
Spør forhandleren til å gjøre en sprekk test (der de bøyer et lite hjørne for å lytte etter en "sprengning" lyd som ligner på statisk elektrisitet) på teppet. Dersom den sprekker, har teppet blitt skadet.
Fire.
Hold øynene skrelles for farge problemer og reduksjoner.

Møbler


en.
Se etter antall dovetails i dovetail felles (hjørnet felles som binder to deler av tre). Generelt, jo færre dovetails, jo eldre er møbler. Legg også merke til avstanden mellom hver dovetail. Hvis de er jevnt fordelt, ble de produsert av maskiner og er ikke så gammel. Hvis de er ujevnt fordelt, ble de laget for hånd og er trolig eldre.
To.
Se etter så merker (grovt markerer gjort under klipping og forming av tre). Se på ryggen, kanter og under trebiter. Vanligvis laget møbler før midten av det 18. århundre vil ha rett, men ujevn mark. Møbler fra da av og til midten av det 19. århundre vil ha bølgete linjer og være ujevnt fordelt. De fleste møbler etter at tidsperioden, vil bli rundet og så merker vil være vanskeligere å se.
Tre.
Forvent eldre stoler å ha mye slitasje på bakbeina og brikkene over midten av bena. Se etter stoler med kortere bakbein, noe som indikerer noen ønsket en hvilestol før det var noen.
Tabeller bør ha sine slitasje på bordplaten.
Fire.
Look for skriftlærde merker (grunne linjer risset inn i tre for å identifisere håndverkeren av stykket). Disse er vanligvis plassert på det bredeste enden av dovetails og nær ledd.
Fem.
Sjekk skuffer i stykker. Bunn og sider av gamle brikkene vil noen ganger være slitt, selv wiggling steder. Se etter tegn på reparasjoner på sidene av skuffer. Nytt treverk vil lukte som lakk, mens eldre trær vil lukte muggen og gamle, som en gammel loft. Hvis reparasjoner ikke viser, de bare litt minske verdien.
6.
Se etter svinn og ekteskap (to stykker sammen ved hjelp av kunstige teknikker).
7.
Se etter ormehull (små, ujevne hull laget av woodworms). De er vanligvis svingete hull som pinner ikke kan gå gjennom. De er mørke, fylt med skitt og voks, og har ingen fint pulver. Ormehull er vanligvis ikke funnet i mahogny. De beste spillene for ormehull er furu, lønn, eik og valnøtt.
8. Note
maskinvaren, for eksempel tilkobling stykker og håndtak på skuffer og skap. Pinnene er vanligvis et tegn på en eldre stykke, men de er likevel i bruk i dag. Den eldre plugger vil vanligvis være ufullkommen. Smijern negler (som har rektangulære hoder) og etterbehandling spiker (som er mindre og L-eller T-formet) ble oftest brukt i antikke møbler. Antique skruer hadde butte ender. Cotter Pin hengsler ligner tunge stifter, men er heller svak, og la et enkelt hull, samt merker på veden. Sjekk hengsler for å være sikker på at de er originale.

Serviset og Sølvtøy


en.
Se etter varemerker (tegninger eller signeringer fra glasset maker).

2.
Se etter tegn på slitasje. Avskallinger rundt felgen er normalt. Nicks vil holde stykke fra å bli mint tilstand. Chips, manglende deler, sprekker, ujevnheter og bryter bør alle gjøre deg revurdere om det er verdt å kjøpe eller ikke. Anerkjente forhandlere bør merke alle feilene. Det bør være riper som går i ulike retninger og er forskjellige størrelser på bunnen av eldre glass.
Tre.
Se på hvordan glasset ble gjort. Blåst glass har vanligvis en pontil mark (et merke der håndverker skilt det fra pontil stangen).
fire.
Se på stilen på glasset. Merk den perioden det synes å være fra.
Fem.
Se på mønsteret av glasset. Selskaper som regel brukte sine egne mønster, og hvert mønster ble vanligvis produsert i løpet av en viss tidsperiode.

Tips og advarsler


 • Husk at signaturer kan reproduseres. Ikke basere beslutninger på signaturen alene.
 • Se etter rester eller fuktighet på kuttet glass. Dette kan tyde på at en forhandler har sprayet en skyet eller melkeaktig kutte glass stykke med en blanding for å maskere skydekket.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage hjemmelagde leker med reimskiver og spaker
 • hvordan å lage en mini-solar drevet bil
 • spion gagets for barn
 • hvordan bygge en musikk boks
 • informasjon om kraft hjul lekebiler
 • hvordan du rengjør en marshmallow skytter
 • hvordan gjøre små utstoppa dukker
 • hvordan finne navnet eller året av min Breyer hesten
 • hvordan du gjør en høy ollie på en tech dekk
 • leketøy soldater spilleregler
 •