hvordan å bygge en lego baseball stadion

hvordan å bygge en lego baseball stadionBaseball er ofte kalt "det nasjonale tidsfordriv," og det er fans av sporten i hver by. Noen av disse viftene kan også være fans av LEGO byggesystem, og ønsker å hedre favorittlaget sitt i form av å bygge en LEGO baseball stadion. Hvis du er interessert i foretaket, må du lage en stor overflate for å bygge feltet, som vil ta en stund. Når det er ferdig, kan feltet være en svært inspirerende syn for enhver baseball fanatisk

Du trenger:.
4 eller 9 LEGO baseplates.
Stort utvalg av LEGO Minifigs.


en.
Legg ut LEGO baseplates i form av en firkant. Du kan bruke fire fotplater å sette opp feltet, men du kan finne denne designen gir ikke nok plass til en diamant og felt store nok til å betjene Minifigs. Disse base-platene utgjør "feltet", samt står og stadion veggene.
To.
Bygg en mugge's haug mot midten av feltet. Hvis du bruker fire plater, vil dette være mot midten av hjørnet plate. Hvis du har ni plater, bør det bli med fire av dem sammen.
Tre.
Bruk hvit 1-stud brede plater for å legge ut de linjene som utgjør baseball feltet. Pass på at du lar nok bredde mellom kanten av feltet og linjene slik at for den Stadium sitteplasser. Pass på at linjene krysser gapene mellom platene for å holde dem sammen. Plasser hvit flate plater i hjørnene for å gjøre basene og hjem plate.
Fire.
Bygg den ytre veggen av jordkjellere ved foul linjene. Bygg en benk i baksiden av uthulet.
Fem.
Bygg opp grunnlaget av stadion. Bruk så mange klosser som det tar å bygge en ytre og indre vegg for sitteplasser rundt baseball diamant. La noen rom (rundt 07:56 stendere) mellom linjene og de indre veggene.
6.
Bygg to eller tre rader på toppen av grunnlaget for å starte gjør veggen.

7.
Monter sitteplasser. Gjør brede trappene mot baksiden av veggen. Place to-stud brede platene langs kantene av disse trinnene for å opprette bleacher-stil sitteplasser. Hvis du vil opprette en egen boks-stil sittegruppe, kan du bruke støpt LEGO seter, slik som du ser i et fly satt.
8.
Bygg minst fire høye tårn, tapering mot toppen. På toppen av hver, bruk hengslene stykker og legge ved en flat plate dekket i "lys" for å gjøre flomlysene for natten spill.
9.
Bygg en LEGO-team og fans, hvis du ønsker å legge folk til arenaen. Bygg to sett med ni spillere, noe som gjør to forskjellige lag. Pass på spillernes klær match. Bygg også en oppmann og catcher. Plasser dem rundt feltet, og sett andre Minifigs rundt stadion, i setene, som fans.
10.
Bruk en stang, stokk, eller 1-by-4 stud plate i hånd batter å lage en bat. Finn en hvit 1-stud rund plate og sted som i beholderen hånd eller på bakken et sted å se ut som en ball.

Andre artikkelen

 • ting å bygge med tinkertoys
 • hvor å fastsette en dukke hår
 • hvordan å lage en dukke av resirkulerte gensere
 • hvordan å øke airsoft avstand
 • hvordan du oppretter clipart bruke lego blokker
 • hvordan slå deg gjøre Rubiks kube?
 • hvordan bygge et dukkehus fra et skap
 • hvordan lære å fly radiostyrte elektriske fly
 • hvordan du kan bygge din egen løgndetektor vitenskap prosjektet
 • bead labyrint for barn
 •