batteridrevne motorsykler for barn

batteridrevne motorsykler for barnBatteridrevet sitte-på motorsykler er for barn og ser ut som the real thing. Velg mellom fargerike scootere, Harley-Davidson chopper og indisk inspirert motorsykler, motocross skitt sykler og en politi patrulje motorsykkel. Barna kan ri på den batteridrevne motorsykler fra 3 år og over. Barn kan sitte i to til tre timer med et 6-volts batteri. Det motorsykler kan betjenes med en fot eller hånd pedal gass-og elektriske bremsesystem og noen kan være nok som en entry-level sykkel.

Dirt Bikes

Kjøp dette 18 til 36 måneder gammel sin første Scooby Doo modellen batteridrevne skitt sykkel. Batteriet varer i opptil 2 timer. Den Scooby Doo går 1,24 mph, og stopper når gassen slippes.Velg Motorsykkel-Febercross SXC 6-volt Dirt Bike hvis barnet er litt eldre, 3-7 år. Sykkelen tar 2 til 3 timer å lade, og den når hastigheter på 3 til 4 mph. Denne sykkelen er importert fra Spania.Prøv en Kaylee 12-volt smuss sykkel for en raskere tur på over 4 mph. Denne turen varer et par timer. Det er anbefalt for barn 3 og eldre og inkluderer trening hjul.

Scootere

Vurder en Injusa Scooter Duo. Denne 6-volt scooter fra Spania stasjoner 4-5 km /h for barn fra 3 år og oppover. Det inkluderer opplæring hjul og forblir ladet i ca to timer. Den kommer i grønn og rosa.

Racing

Sjekk ut Feber Mega Racing Bike 6-volt motorsykkel som går 3-4 km /h og har lys, lyder og en radio. Det er for barn 3 eller eldre. Det kommer 85 prosent samlet og har en 6-timers ladetid.Den Injusa 24-volt Repsol Pocket Bike kan gå så fort som 10 km /h, med en tur på ca 5 miles. Det er for barn 8 og opp. Denne sykkelen er modellert etter den Repsol racing sykkel. Den har en stålramme, tast tenning og friløp, noe som gjør at hjulet for å slå uten pedal handling og slik at rytteren kan kysten.

Choppers og klassikere

Den Kalee Indian Kids Motorcycle i rødt er modellert etter 1948-indiske motorsykkel. Den leveres med arbeider foran og bak lys og har en motor lyd. Barn kan gå bakover og forover. Den kommer i rødt, kostnader for 4 til 6 timer og går ca 2 mph. Det bremser så snart barnet ditt tar foten ut av gassen.The American Chopper har krom motor deler, en frontlys og horn som fungerer, og en syntetisk lær sal som er polstret for komfortabel ridning. Barn for alderen 3 og over kan bruke en hånd gass, fotbrems og speil.The All American Classic funksjoner krom motor deler, et hode lys og horn som fungerer, en kompis sete og speil for barn fra 3 år og over.

Andre artikkelen

 • hvor å endre radio batterier i en svart makt hjul corvette
 • hvordan å lage et liv-size dyr skulptur
 • hvordan du kan bygge din egen taktiske lys
 • hvordan å lage en lego hjelm
 • hvordan å lage en modell bil trekk
 • fordeler og ulemper med teleskopisk nå poler
 • hvordan å lage en gummistrikk mitraljøse
 • hvordan gjøre dukken skap og senger
 • hvordan bygge en hjemmelaget rakett
 • hjemmelaget silly string
 •