soverommet veggmalerier for barn

soverommet veggmalerier for barnEt soverom veggmaleri kan legge lunefull og hyggelig følelser i alle rom. . Et soverom veggmaleri bør reflektere et barns interesser. Flere alternativer er tilgjengelige til å male et veggmaleri på barnets veggen, så du kan mest sannsynlig matche ethvert barns interesse for et veggmaleri idé. Du kan male veggmaleri selv eller betale noen andre til å male det for deg.

Garden

En hage veggmaleri fungerer bra i en barnehage eller i en jente rom. Paint den valgte veggen for å ligne en hage med store blomster som vokser ut av gresset. En av blomstene kan inneholde kronblader gjort fra handprints av barnet. Maleri blomster som barnet faktisk trekker gjør veggmaleri mer barnevennlig.

Princess Castle

Paint et bilde av en prinsesse slott i bakgrunnen av en vegg. En sti fører til slottet med hest og vogn legger detalj. Du kan også male en hagefest med forskjellige prinsesse karakterer deltar som en del av mural. Et annet alternativ er å slå soverommet inn i slottet ved å male veggene grå med en stein motiv. Paint et vindu mot en vegg med en scene av den rike strekker seg ut av syne.

Night Sky

Et veggmaleri av nattehimmelen gir en fin kontrast til veggen for en som elsker plass og astronomi. Den veggmaleri kan inneholde stjernene så vel som noen av planetene. Velg mellom en realistisk veggmaleri hvor planetene er malt å skalere i forhold til hverandre, eller lage en del av rommet som ennå ikke er kartlagt.

Dyr

Velg en favoritt dyr, og lage et veggmaleri rundt det. For eksempel hvis barnet ditt elsker aper, design og male en jungel veggmaleri med apekatter svinger mellom trærne. For en løve veggmaleri, design en savanner og inkluderer skapningene du ville finne i jungelen. Lag en undervanns veggmaleri hvis barnet ditt elsker fisk. Andre alternativer inkluderer en dyrehage veggmaleri eller et sirkus veggmaleri med dyrene omtalt i handlinger på sirkus.

Idrettslag

Lag en sports-tema veggmaleri basert på barnets interesse, som kan inkludere logoer av ditt barns favoritt lag , silhuetter av spillere på banen eller et veggmaleri av spillefeltet med folk heier på tribunen. Du kan også male en veddeløpsbane-tema veggmaleri hvis barnet er en fan av NASCAR.

tegneseriefigurer

Et veggmaleri med ditt barns favoritt tegneseriefigurer er et annet mural alternativ. Du kan ofte kjøpe sjablonger og mønstre for denne type veggmaleri siden andre mennesker også velger å bruke tegneseriefigurer, noe som legger en snodig følelse i alle rom.

Andre artikkelen

 • DIY refacing
 • plisserte vindu behandling
 • kjeller soverom design ideer
 • maling ideer for vegger med stol skinner
 • typer møbler føtter
 • skapet rod høyde standarder
 • hvordan bygge et kjøkken tegnebrettet
 • hvordan å sammenligne glødelamper lyspærer
 • hvordan å partisjonere en rec rom
 • dekorere ideer for en stor stue peis
 •