hvordan å lage en bryting leketøy

hvordan å lage en bryting leketøyWrestling lekene kan gi for litt moro og aktiv tid for barnet ditt. En bryting leketøy er også et trygt alternativ til barnet bryting med andre barn, noe som kan føre til utilsiktede skader. Å gjøre en bryting leketøy kan tillate deg og barnet å være kreativ og har god tid på å lage sin egen lille bryting kameraten. Hvis du har noen små brytere på hendene, lære å lage en wrestling leketøy for dem som kan gi dem timer med romping og rullende gode tider

Du trenger:.
Standard hvit putevar.
Stykke papp (samme størrelse som putevar din).
Fabric maling (farger etter eget valg).
Fire lange hvite røret sokker.
Bomull stuffing.
Tykk sytråd.
Needle.


en.
Legg dine hvite putetrekk på et flatt underlag med den åpne siden mot deg. Kuttet opp i sømmene på hver en av de lengre sider av putetrekk og la den foldet over foran deg. Du skal nå ha et putetrekk med toppen fortsatt sydd, og tre åpne sider.
To.
Legg et stykke papp inne putevar å skille hver side av stoff. Paint oversiden av putevar med stoff maling for å skape et ansikt og overkropp, som du vil. La malingen to timer å tørke helt, så vende putevar og papp over og male den andre siden skal korrespondere med fronten. Tillat to timer for å tørke.
Tre.
Stuff fire lange, hvite tube sokker med bomull, slik at omtrent to inches av stoff på den åpne enden slik at du vil kunne sy sokkene inn i putevar for armer og ben. Når utstoppet, maling sokkene med stoff maling som du liker å likne armer og ben. La malingen to timer for å tørke.
Fire.
Fjern stykke papp fra inne putetrekk. Ta de to inches av stoff til overs på røret sokken armer og sted i mellom stykkene av stoff i putevaret ditt. Legg dem på kantene om fire inches fra toppen av putevaret ditt, i mellom de to sidene som du har malt med overkroppen og ansiktet. Sikker dem før sying.
Fem.
Starter på toppen av en av de lengre sidene av putevar dine, begynne å sy din putevar tilbake sammen med tube sokk armene i mellom de to bitene av stoff. Bruk tykk tråd og sy hele veien ned til bunnen av putevar, så knute eller sikker som du vil. Gjenta dette trinnet med den andre langsiden av putevar og den andre røret sokken arm. Du skal nå ha et putevar med begge langsidene sydd sammen og rør sokk armer sydd inn i hver side.
6.
Stuff din putevar med bomull til den er nesten full, men la et par av inches av stoff på bunnen for å gjøre plass til rør sokken bena og å sy putevar lukket.
7.
Plasser de to inches av stoff du igjen på den åpne enden av røret sokken beina i mellom bitene av stoffet på den åpne enden av putevar din, si om to inches fra hver langside. Pin den åpne enden av putevar med røret sokk bena lukket, og sy den fra ene siden til den andre, fjerne pinner som du går sammen.

Tips og advarsler


 • Legg utsmykking til wrestling leketøy, slik som garn til hår, eller googly øyne eller knapper til øyne. Bare sørg for utsmykking er godt sikret slik at de ikke faller eller rive av under spilletid.
 • Andre artikkelen

 • hva er en die-cast?
 • hvordan å bygge en balsa fly
 • Pixar biler helstøpt sjekkliste
 • colt dobbel eagle airsoft informasjon
 • enkle kite retninger
 • hvordan stramme tech dekk lastebiler
 • hvordan å lage en lett sabel
 • hvordan finne og kjøpe trygge barns produkter, inkludert leker, smykker
 • hvordan å lage en lego surfebrett
 • Hvordan kan jeg registrere farten til en RC-modell båt?
 •