pedagogiske leker for å hjelpe barn med lærevansker

pedagogiske leker for å hjelpe barn med lærevanskerOppdra barn med lærevansker kan virke som en skremmende oppgave, siden de organisere og behandle informasjon annerledes enn andre barn. Ifølge Kids Development, et selskap dedikert til å gi foreldre med informasjon om sunn vekst og fremgang for sine barn, gutter og jenter med lærevansker kan ha problemer med å lære med tradisjonelle metoder, men ikke de bør vurderes noe mindre intelligente enn sine jevnaldrende. Lærevansker ikke diskriminerer, så noen pedagog eller foreldre kan finne seg selv mot slike hindringer, men med litt out-of-the-box tenkning og litt tålmodighet, kan lærevansker bli overvunnet, og det er nok av spilletid alternativer for å hjelpe med årsaken.

bøker

Lese bøker til et barn kan øke hennes evne til å lytte og forstå ord og setninger. Som hun vokser, vil hun utvikle en personlig interesse i bøker, og vil oppsøke dem på egen hånd. The Child Development Institute sier at det er viktig for barn med lærevansker å plukke ut bøkene de er interessert i og å dele sine leseopplevelser med foreldrene. Avhengig av alvorlighetsgraden av lesing funksjonshemning, kan det barn trenger å starte med flash-kort som viser illustrasjoner og med bare ett ord om gangen. Konstant eksponering for lesestoff er viktig for riktig utvikling av språkferdigheter.

Chalkboards

Små tavler eller tørr-slette marker boards kan hjelpe barn med skrivevansker. Kids Toy Club sier at barn med en skriftlig lærevansker kan ha gode ideer akkurat som alle andre, men de kan ha mer problemer med å sette disse tankene ned skriftlig. En slettbare skriver styret gir barn muligheten til å gjøre flere forsøk på å skrive ord og setninger, samt muligheten til å bare tørke vekk sine feil.

Building Blocks

Noen lærevansker kan forstyrre den normale utvikling av motoriske ferdigheter eller anerkjennelse av grunnformene. Blokkerer øke hånd-øye-koordinasjon, og flerfarget bygge leker stimulere visjon og hjelpe barna skille ulike nyanser. Som barn vokser, kan han oppgradere til mindre blokker og mer kompleks bygning sett, for eksempel Legos eller K'nex, for mer inngående leksjoner om former og symmetri.

Abacuses

Ved hjelp av en kuleramme kan hjelpe barna å forstå matematikk på en utradisjonell måte, siden det er en fysisk representasjon av tallene som er involvert. Det kan hjelpe barn som ikke helt fatte tradisjonelle regnestykket på papir for å få ny innsikt i grunnleggende matematiske begreper. Datamaskin-baserte matematiske spill kan tjene et tilsvarende formål.

Musikk Leker

Barn elsker å lage bråk med plast rangler, tamburiner, trommer, eller til og med xylofoner eller leketøy pianoer. Disse lekene kan forbedre motoriske ferdigheter, og de kan til og med introdusere barn til begrepet om årsak og virkning. Videre, kan musikken bli et utløp for selvutfoldelse og bidra til å bygge et barns selvfølelse, som kan vise seg spesielt nyttig for et barn med lærevansker, siden andre uttrykksformer kan utvikle mer langsomt for henne.

Andre artikkelen

 • hvordan å bygge en Flintstone bil
 • hvordan du rengjør gammel lim fra en bisque dukke hodet
 • hjemmelaget airsoft omfang
 • hvordan gjøre super lyse glød køller
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • hvordan å designe en ballong-drevet bil
 • hvordan å lage en ovn fra pappesker
 • Hvordan sletter jeg Webkinz dyr?
 • hvordan å vaske din favoritt utstoppa dyr
 • klinkekuler sikkerhet
 •