hvordan å trekke en drøm hjem på en plan

hvordan å trekke en drøm hjem på en planTegning ditt drømmehus på et plan er et svært fleksibelt konsept, og kan inneholde noen designelement du alltid har ønsket. Ditt drømmehus etter hvert kan komme inn realiseres, men selv om den ikke gjør det, tegne den på en plan kan føre til oppussing av ditt nåværende hjem som vil materialisere dine ideer. Det fine med å tegne en plan for din drømmebolig er at du kan ta med noe du ønsker så er det ingen grenser

Du trenger:.
Stor tegnepapir (18 av 24 inches minimum)
. Blyant.
Eraser.
Ruler (12 inches minimum).

Tegning ditt drømme hjem med en plan


en.
Legg ut et ark med tegning papir. Bruk dette stykket til brainstorming alle rom, rom og ideer du ønsker å ha i ditt drømmehus. Skisser noen perspektiver du har på detaljene du ønsker å se i ditt hjem. Dette vil omfatte siktlinjer for eksempel en dobbel høyde stue med loft over. Ettersom dette er ditt drømmehus, er det ingen grenser for områder du kan ta. Vær kreativ og inkluderer luksuriøse rom som for eksempel en hjemmekino, et svømmebasseng med en liten hytte, eller til og med vatt bur om du vil. Ved siden av hver idé, anslå hvor stor du vil hver plass å være i kvadratmeter. Du kan være så liberale som du vil med denne fordeling av plasser. "Ultimate Plans" er et nettsted som tilbyr et enormt utvalg av drømmehus planer tilgjengelig for kjøp med forskjellige stiler og størrelser å velge mellom. Nettstedet antyder også praktiske elementer å vurdere for eksempel innstillingene dine for trapper og om din familie vil vokse i fremtiden. Oppbevar disse faktorene i bakhodet når du bestemmer dimensjonering og plassering av den valgte områder.
to.
Vurdere nettstedet du ønsker ditt drømmehus skal bygges på. Hvis du allerede har et nettsted, bør du forrige trinn vurdere sin størrelse. Hvis du ikke gjør det, tenkt å legge ut boligen på et område du vil kjøpe senere-justeringer kan alltid gjøres når dette er skjedd. "Ultimate Plans" forklarer at hvert nettsted skal ha unike egenskaper som du vil ønske å understreke gjennom hjemmet. Disse faktorene kan være om området er nivå eller på en høyde, om den har interessante utsikter til å vise frem og hva slags elementer det ansikter sammen med sollys eksponering. Gjør notater på arket om eventuelle relevante detaljer om nettstedet.
Tre.
Bestem type plantegningen du foretrekker. Det finnes utallige alternativer tilgjengelig, og du kan alltid kombinere to eller flere typer hvis de jobber for deg. Enkelte typer av huset gulvet planer er bungalow, paviljong (en åpen planløsning), to etasjer, og split-level. Den typen gulv plan du velger, vil bidra til å bestemme hvordan du legger ut områder.
Fire.
Velg en skala for å trekke din drømmebolig på et plan. En passende skala vil være 1 /4 tommers lik 1 fot (i målestokk 1:4). Derfor, hvis du planlegger å ha et hus som er 100 med 100 meter, vil tegningen være 25 av 25 inches på papir.
Fem.
Tegn i hvert rom eller plass som var på din første brainstorming arket. Legg til eller fjerne elementer som du tegner. Tegn ett nivå per ark, alt på samme skala. Tegn flere versjoner, inkludert alle dine ideer for å finne den endelige plan som fungerer best for deg.

Tips og advarsler


 • Ikke glem vinduer og dører på alle nivåer. Tegn utvendige vegger tykkere enn den innvendige vegger for å vise forskjellen på papir. "Ultimate Plans" foreslår du kontakter din lokale avdelingen av National Association of Home Builders for et anslag på hvor mye din hjemme, kan kostnaden i henhold til deres omtrentlige kostnaden per kvadratmeter. På denne måten kan du beregne hvor mye din drømmebolig vil koste deg med alle de elementene du ønsker. Du må heller ikke glemme landskapsarkitektur på utsiden av ditt hjem på planen, dine skisser, og budsjettet.
 • Få en profesjonell konsultasjon når du planlegger å ha ditt drømmehus bygget for å sikre at du følger de bygningsloven. Utformingen av drømmehjemmet vil være en morsom prosess, men byggingen av det vil kreve intensivt arbeid og overholdelse av regelverk.
 • Andre artikkelen

 • ideer for maling flat og ufullkomne vegger
 • hvordan du velger bestefar klokker
 • kan du maskinen vaske microfiber sofaen dekker?
 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 • hvordan sette kvarts desk klokker
 • koloniale dekorere ideer
 • hvordan sette forlengelse fjærer på en garasje
 • hvordan å reparere rips i gamle quilter
 • bambus veggdekor
 • hvordan bygge en bambus-skjerm
 •