hvordan å lage en lekebil trekk av sin egen makt

hvordan å lage en lekebil trekk av sin egen maktDu kan drive en liten lekebil i en rekke ulike måter, og hver har fordeler og ulemper. Hvis du starter fra scratch, forskning og eksperimentere med ulike strømkilder før vi bygger bilen, fordi styrken på kraften vil avgjøre hvordan lys bilen din må være for at den flytter noen meningsfull distanse. Også vurdere om strømkilden du er interessert i krever erstatning, eller hvis du kan bruke den flere ganger. Også vurdere kostnadene og tilgjengeligheten av materialer rundt deg, og være oppfinnsom med designen.
en.
Bruk energien som er lagret i en oppblåst ballong til makten en lett bil. Monter ballong på toppen av bilen på en slik måte at munningen av ballongen er i en bakovervendt posisjon, og kan blåses på plass. Blåse, så setter bilen ned og slipp den.
To.
Bruk elastisitet av en gummi band for å gjøre en enkel vind-up bil. Anker ene enden av strikken til en plass på bunnen av bilen, og loop den andre enden over en pinne festet til en av akslene. Når du holder bilen på bakken og trekker den bakover med hånden, vil gummi band vikle rundt akslingen igjen og igjen, bygge opp spenning som det strekker seg. Slipp bilen, og gummi bandet vil slappe raskt, spinning aksel og hjul, og skyve bilen sammen. Etter helt slappe, bør strikken gli av pinnen, slik at akselen å fortsette spinning før bilen går ut av momentum.
Tre.
Mount et fjærbelastet mus felle på toppen av bilens kroppen og bruke sin lagret energi for å skyve bilen. Dette er veldig lik den gummistrikk teknikken. Kjør en snor fra fellen sin fjærbelastede kjeven til en knagg på bakakselen, deretter lirke åpne kjeven som du flytter bilen bakover på bakken, innpakning strengen rundt bakakselen. Når du slipper bilen, vil kjeven stengt, dra i snoren og spinning bakakselen, som driver bilen. Se delen Referanser for et eksempel.
Fire.
Bruk en komprimert CO2 canister for en hyped-up variant av ballongen metoden. Den lille munnen av beholderen skal vende bakover på toppen av bilen, og selve beholderen skal være godt støttet opp på alle andre sider for å holde den på plass og overføre all kraften fra den ekspanderende gassen direkte inn i karosseriet. Starter disse bilene kan være vanskelig, når du må pierce slutten av beholderen for å frigjøre CO2. Hvis en spesiell lansering pod laget for dette formålet ikke er tilgjengelig, er en spiker en low-tech løsning.
Fem.
Bruk en modell rakett motor i stedet for CO2 beholderen eller ballong for enda mer skyvekraft. Disse små solid-fuel motorer er rimelige og er tilgjengelig på hobby butikker. Start bilen akkurat som du ville en modell rakett, feste fører til motoren med en holdt til slutt med en plastikk plugg, så antente drivstoffet fra trygg avstand med en batteridrevet tenneren.
6.
Power en DC elektrisk motor med et batteri til å drive bilen. De fleste fjernbetjening biler er drevet på denne måten. Tilkobling av motorens akselen til bilens aksel kan være vanskelig uten tannhjul eller andre spesielle deler. En løsning er å bruke en tre-hjul design, med hjul som er festet til motoren sentrert på bilen kroppen av seg selv, og de to andre holder rammen opp. Eksperimenter med en motor og batteri før bygge bilen kropp, som styrken på slike motorer varierer sterkt, og hvis bilen din er for tungt for motoren vil den ikke bevege seg i det hele tatt. Legge batterier kan produsere mer kraft fra motoren, men vil legge vekt på bil i tillegg.

Andre artikkelen

 • hvordan å brette opp et skuespill hytte screenhouse
 • hvordan å bygge en klær pin gummi band bil
 • hvordan gjøre lego folk snakke
 • hvordan å lage en fancy fjær dans outfit
 • hvor å fastsette en dukke hår
 • hvordan å lage hjemmelagde leker for babyer
 • magnetisme spille leketøy ideer
 • air svin tips
 • hvordan å sette sammen Vulcan Nerf gun
 • hvordan å konstruere en papp stol
 •